Intervenția lui tanti Lenuța la Măruță. Replica amuzantă dată lui Mircea Bravo, în direct!

Mircea Bravo nu încetează să ne surprindă! Comediantul pregătește o surpriză de proporții tuturor oamenilor care îi admiră munca și simțul umorului. Mircea a oferit detalii despre proiect în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar tanti Lenuța a avut o intervenție care a stârnit hohote de râs. 

Tanti Lenuța a ajuns vedetă, după ce a apărut în sketch-urile lui Mircea
Tanti Lenuța a ajuns vedetă, după ce a apărut în sketch-urile lui Mircea

Mircea Bravo a devenit cunoscut datorită sketch-urilor sale pline de umor pe care le distribuie pe canalul de Youtube. Și-a început activitatea în Cluj-Napoca, dar momentele au ajuns virale pe internet, iar acum îl cunoaște o țară întreagă. Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mircea a vorbit despre debutul său în lumea comediei și a dezvăluit că se pregătește de lansarea unui film pe care nu trebuie să îl ratăm!

Citește și: Ce meserie are soția lui Mircea Bravo? Comediantul a dat-o de gol 

„Vara trecută am filmat un film alături de actorii cu care lucrez și pentru sketch-urile de pe internet. Am simțit că este momentul să facem următorul pas, mai ales că ne-am specializat în comedie. Cumva și lumea ne cerea asta. Este un film de o ora jumătate, în care apare și tanti Lenunța Filmul se numește «Mirciulică», seamănă puțin cu povestea mea reală. Este un film pentru gașcă, să iei popcorn și să-l vezi cu prietenii. Apare pe șapte octombrie în cinematografele din țară și București", a povestit Mircea. 

Tanti Lenuța, replică savuroasă, în direct

Mircea a vorbit și despre succesul fulminant pe care îl are tanti Lenuța, femeia care o interpretează pe bunica sa în micile scenete amuzante. Comediantul este de părere că succesul pe care îl are tanti Lenuța se datorează faptului că ea este foarte naturală și nu se străduiește să pară ceea ce nu este în realitate.

Vezi și: Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte să devină celebru 

În timp ce Mircea vorbea despre ea, tanti Lenuța a intrat în direct, telefonic și l-a apostrofat pe Mircea, spre amuzamentul celor din platou și a telespectatorilor: „Ce faci, mă, la București? Păi nu îți este, măi, rușine să îmi spui pe unde umbli?", l-a întrebat tanti Lenuța. 

Comediantul a fost întrebat și despre cel mai recent eveniment din viața personală: nunta cu Georgiana. Mircea Bravo a mărturisit că el și Georgiana s-au căsătorit la mai puțin de un an de când s-au cunoscut, însă relația lor merge de minune. Cea care le-a făcut cunoștință a fost o actriță care a considerat că Georgiana s-ar potrivi foarte bine cu Mircea și, iată că nu s-a înșelat!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net