Cum celebrează Regele Charles Valentine's Day. Prințul William e romanticul familiei

#Casa Regală a Marii Britanii

Întreaga Marea Britanie celebrează Valentine’s Day, iar atenția multora s-a îndreptat asupra două figuri importante din Familie Regală: Regele Charles și Prințul William. Publicația „Daily Express” a aflat ce gesturi în numele iubirii sunt dispuși să facă aceștia, pentru soțiile lor.

Valentine's Day în Familia Regală a Marii Britanii / foto: arhiva Click!
Valentine's Day în Familia Regală a Marii Britanii / foto: arhiva Click!

Informațiile au fost dezvăluite de  fostul majordom regal Grant Harrold, care a oferit certitudinea că Regele Charles este „un bărbat romantic”, iar fiul său cel mare îi calcă pe urme. 

Regele Charles, un bărbat atent cu femeile din viața lui 

Nu o spunem noi, ci tot fostul majordom regal care și-a amintit un gest pe care monarhul îl face pentru soția sa, Camilla:

„Nu am văzut niciodată niciun bilet de dragoste pus undeva pentru ea, dar Regele este foarte tradițional și de modă veche. Nu ar fi putut să nu facă ceva pentru a-și exprima dragostea pentru Camilla - sau pentru Diana, când erau împreună - de Ziua Îndrăgostiților. Întotdeauna se gândea la ceva. Și au fost momente în care am pregătit cine de Sfântul Valentin pentru el.”

Grant Harrold a continuat șirul dezvăluirilor: „Când eram în slujba sa, mi-a cerut odată să-i procur un film pe care el și Camilla să îl vadă împreună. Și le-am dat o copie a filmului „Some Like It Hot”, în care apare Marylin Monroe”.

„Cred că și regii se bucură de filme/televiziune ca o formă de evadare din viața de zi cu zi. Nu aș fi surprins dacă, de pildă, Camilla ar fi un fan al multor comedii romantice.”

Prințul William, cel mai romantic bărbat din Familia Regală 

Grand Harrold crede că Prințul William este un romantic incurabil, extrem de atent cu Kate, deoarece știe că atenția pe care o oferă micilor detalii o face pe soția sa să se simtă „importantă și apreciată”.

„William a fost întotdeauna o fire romantică. A fost întotdeauna un gentleman cu Kate și încă mai este până în ziua de azi. Atenția sa la detalii este grăitoare și face asta pentru a o face pe Kate să se simtă importantă și apreciată. El este cel mai romantic membru al Familiei Regale”,

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net