Unde se va recupera Kate Middleton după operație! Locul este de poveste

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa de Wales se află internată în spital. Se recuperează după operația suferită. În declarația publică a Palatului Kensington, se arată că este puțin probabil ca Kate să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște. 

Kate Middleton ia o pauză de la aparițiile publice Foto: Getty Images
Kate Middleton ia o pauză de la aparițiile publice Foto: Getty Images

Prințesa de Wales a suferit o operație

Prințesa de Wales se recuperează, în prezent, la spital, după ce a suferit o „operație abdominală planificată” marți, 16 ianuarie, a confirmat printr-o declarație a Palatului Kensington. Purtătorul de cuvânt a explicat că operația prințesei Kate a fost un succes și că este de așteptat să rămână încă în spital, scrie okmagazine.ro.

Deși viitoarea regină britanică primește cele mai bune îngrijiri posibile într-unul dintre cele mai luxoase spitale londoneze, printre cele mai bune spitale din Marea Britanie, Kate Middleton abia așteaptă să revină acasă, alături de familie. Cei trei copii nu au stat niciodată atât de mult fără mama lor. 

Kate Middleton rămâne internată în spital 

Se preconinează că va rămâne în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște (31 martie – n.r.). Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private”, se arată în declarația publică a Palatului Kensington.

Cu ce probleme de sănătate s-ar confrunta Prințesa de Wales 

Palatul Kensington nu a oferit detalii despre afecțiunea de care suferă soția lui William, însă palatul a precizat că nu există suspiciuni cu privire la un tip de cancer. Cu toate acestea, au fost și persoane care și-au dat cu părerea despre starea de sănătate a lui Kate. Mulți cred că ar fi vorba despre o histerectomie, mai precis, o operație complexă de extirpare a uterului. Conform specialiștilor, histerectomia este necesară atunci când pacientul este suspect de cancer de col uterin.

Unde se va recupera Kate 

Timpul de recuperare va fi pentru ea o perioadă de calitate pe care o va petrece la reședința lor de poveste din Windsor. Este vorba de căsuța de basm denumită Adelaide Cottage, unde familia Prinților de Wales și-a creat cele mai frumoase amintiri de până acum.

Adelaide Cottage - Foto: Profimedia
Adelaide Cottage - Foto: Profimedia

Adelaide Cottage a fost construită în 1831 pentru regina consoartă Adelaide și regele William al IV-lea drept reședință de zi. Proprietatea este situată pe terenul Windsor Estate din Windsor Great Park, chiar lângă drumul The Long Walk, la doar zece minute de mers pe jos de castelul principal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net