Ce boală ar avea, de fapt, Kate Middleton. „Este suficient de grav pentru a o ţine în spital”

#Casa Regală a Marii Britanii

Miercuri, 17 ianuarie, Palatul Kensington a anunțat că Kate Middleton a fost supusă unei operații abdominale. Bineînțeles, toată lumea a făcut ce a fost rugată să nu facă: să speculeze asupra stării de sănătate a Prințesei de Wales. Așadar, presa britanică se întreabă de ce este necesară o spitalizare atât de lungă și de ce suferă, de fapt, Kate Middleton.

De ce suferă, de fapt, Prințesa de Wales / foto: GettyImages
De ce suferă, de fapt, Prințesa de Wales / foto: GettyImages

Tocmai ce a împlinit vârsta de 42 de ani și a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale la Londra, în cursul zilei de marți, 16 ianuarie. Palatul Kensington a anunțat că Kate Middleton va sta internată aproape două săptămâni până la recuperare. De atunci, au existat numeroase speculații asupra stării de sănătate a Prințesei de Wales.

„De ce suferă Kate Middleton şi, mai ales, de ce este necesară o şedere atât de lungă în spital?", scrie tabloidul francez Le Figaro, relatează observator.ro.

Deși nu au fost date informaţii cu privire la motivele spitalizării sale, mai multe instituţii media britanice susțin că soția Prințului William nu nu suferă de cancer. Pe de altă parte, starea ei „este suficient de gravă pentru a o ţine în spital până la două săptămâni, iar recuperarea ei ar trebui să dureze între două şi trei luni. După durata de timp în care se aşteaptă ca Catherine să rămână în spital şi din tonul declaraţiei emise de Palat reiese clar că starea ei este gravă”, scrie publicația BBC.

De ce suferă, de fapt, Prințesa de Wales

Potrivit Daily Express, dr. Deborah Lee susține că „pentru o intervenţie chirurgicală abdominală, majoritatea oamenilor stau în spital între patru şi şapte zile. După o intervenţie chirurgicală laparoscopică (intervenţie chirurgicală care foloseşte mici incizii în peretele abdominal pentru a avea acces în interiorul cavităţii abdominale sau pelvine - n.r.), acest lucru se reduce la două până la patru zile (...) dacă un pacient trebuie să meargă la secţia de terapie intensivă, şederea sa în spital este probabil să fie considerabil mai lungă. Poate dura două luni sau mai mult pentru ca pacientul să se simtă confortabil şi să se poată deplasa normal după aceea”.

De cealaltă parte, conform Daily Mail, dr. Martin Scurr este de păreră că apendictomiile (îndepărtarea apendicelui) şi calculii biliari duc la operaţii asemănătoare cu cea suferită de Prințesa de Wales. El notează, de asemenea, că „chisturile ovariene apar la unele femei şi necesită o îndepărtare chirurgicală", tot prin laparoscopie. Totodată, „alte paciente la această vârstă ar putea fi supuse unei histerectomii (operaţie de îndepărtare a uterului - n.r.)” sau „pentru a repara o hernie”. În funcţie de caz, aceste operaţii ar putea necesita, de asemenea, o spitalizare de aproximativ zece zile.

Prințul Wiliiam pune familia pe primul loc

Prințul William se retrage de la atribuțiile publice pentru a-și susține soția în timpul recuperării, precum și pentru a avea grijă de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Soțul lui Kate Middleton nu va avea îndatoriri oficiale în următoarele săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net