Șoc la Casa Regală. Prințul William ar avea o fiică. Cum arată aceasta și cine este mama ei

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Au început să circule zvonuri despre o presupusă infidelitate comisă de Prințul William față de Kate Middleton în urmă cu câțiva ani. Controversa continuă, deoarece acum se presupune că fiul cel mare al lui Lady Di ar fi avut o fiică în secret cu amanta sa Rose Hanbury,  (39 de ani), Marchiză de Cholmondeley. Pe micuță o cheamă Lady Iris Marina.

Prințul William. Foto: arhiva.
Prințul William. Foto: arhiva.

Este bine cunoscut faptul că relația dintre Prințul William și Kate Middleton a fost una dintre cele mai iubite și respectate nu doar de societatea britanică, ci și de întreaga lume, întrucât s-au dovedit întotdeauna a avea o căsnicie fericită.

Harry a dezvăluit că fratele său i-a fost infidel Prințesei de Wales

Cu toate acestea, acea iluzie a început să se estompeze după ce Harry a dezvăluit că fratele său i-a fost infidel Prințesei de Wales cu Rose Hanbury, dezlănțuind o serie de zvonuri care au rănit monarhia, precum faptul că primul născut al regelui Carol al III-lea ar avea o fiică numită Lady Iris Marina împreună cu amanta sa. Micuța se pare că are deja 7 ani.

Potrivit „ShowBiz Corner”, Rose Hanbury ar fi avut o fiică la sfârșitul anului 2015, când era iubita prințului William, subliniind că în 2014 cei doi au început să aibă o presupusă legătură amoroasă. Cu toate acestea, fetița care acum este în vârstă de 7 ani și o cheamă Lady Iris Marina poartă numele de familie al marchizului David de Cholmondeley, deși s-a speculat mult că ar putea fi un prim născut secret al moștenitorului coroanei.

Presupusa amantă a prințului William

Marchiza de Cholmondeley este căsătorită cu David Cholmondeley, mai în vârstă decât ea cu 23 de ani. Cei doi parteneri au împreună trei copii, iar conform speculațiilor presei internaționale, unul dintre aceștia ar putea fi copilul Prințului William.

Rose Hanbury a fost un model de succes și a activat și ca documentarist pentru parlamentarul Michael Gove. Ea a participat la multe evenimente ale familiei regale, chiar și la impozanta nuntă a lui William și Kate din 2011. Nu a lipsit nici de la înmormântarea Prințului Philip în 2021 sau la încoronarea Regelui Charles.

Cine este Lady Iris Maria

Lady Iris Maria și mama ei. Foto: musicmondial.com.
Lady Iris Maria și mama ei. Foto: musicmondial.com.

Lady Iris Marina Aline a venit pe lume în 2015, iar detalii fascinante includ faptul că celebrul model Kate Moss este nașa sa de botez. Există speculații persistente conform cărora Lady Iris Marina ar putea fi, de fapt, fiica lui William, nu a lui David Cholmondeley. Aceste teorii se întăresc datorită asemănărilor evidente, precum părul blond și tenul deschis, caracteristici comune cu cele ale prințesei Charlotte.

De mai multe ori, Palatul Buckingham a respins acuzațiile conform cărora Prințul de Wales ar fi implicat într-o aventură cu Rose Hanbury.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net