Cum l-a umilit Prințul William pe Harry la un eveniment. „Să reacționeze așa dintre toți oamenii posibili?”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

În cartea sa, „Spare” („Rezervă” n.r), lansată acum un an, Prințul Harry (39 de ani) a povestit despre tensiunile dintre el și fratele său, Prințul William (41 de ani). Însă, deși au avut parte de munte neînțelegeri, un incident care a avut loc cu ani în urmă pare că este un moment de neuitat pentru Ducele de Sussex. Ce a făcut Prințul de Wales.

Cum l-a umilit Prințul William pe Harry la un eveniment / Foto: Arhiva Click!
Cum l-a umilit Prințul William pe Harry la un eveniment / Foto: Arhiva Click!

Prințul Harry a fost în atenția publică în anul trecut, din cauza scandalurilor în care el a vorbit despre Familia Regală și viața pe care a trăit-o acolo, în cartea sa, „Spare/Rezervă”. Încă, cele mai mari tensiuni par să fi fost între el și Prințul William. În urmă cu ceva timp, Ducele de Sussex a făcut un atac de panică, iar reacția fratelui cel mare l-a „distrus”.

În 2015, vorbitul în public era o adevărată provocare pentru fiul cel mic al regretatei Prințese Diana. Nu putea să stea în fața mai multor oameni și să le vorbească și îi creștea nivelul anxietății destul de mult, asemenea experiențe creându-i adevărate atacuri de panică. Prințul Harry a scris în autobiografia „Rezervă” că un incident l-a făcut să creadă că Prințul de Wales nu lua deloc în serios faptul că el nu avea destulă încredere în sine și se chinuia destul de mult în astfel de circumstanțe.

Prințul Harry: „Nici nu-mi puteam imagina cum de putea fi atât de insensibil”

Harry a povestit despre teama de-a vorbi în public precizând: „cu câteva ore bune înaintea unui discurs sau a unei apariții publice eram fleașcă de transpirație”. În plus, prințul era „incapabil să gândească, pentru că mintea mea era paralizată de teamă”, a adăugat acesta, relatează okmagazine.ro.

Deși a existat o perioadă în care a încercat să reducă semnificativ discursurile în fața mulțimilor de oameni sau chiar aparițiile publice, nu a putut să se îndepărteze de îndatoririle sale și a trebuit să urce pe scenă pentru a le vorbi celor prezenți la un anumit eveniment.

Atfel, din cauza emoțiilor avute, simțea că i se taie picioarele în timpul discursului, însă a reușit să ducă „responsabilitatea” la bun sfârșit. Probabil că i-ar fi plăcut ca cineva să observe „chinul” prin care a trecut, în schimb, a avut parte de o reacție care l-a „distrus” pe fiul cel mic al Regelui Charles, chiar din partea fratelui său. Atunci când a coborât de pe scenă, era transpirat tot, iar Printul de Wales nu s-a putut abține să nu-l tachineze în privința acestui lucru. „Harold! Uite-te la tine! Ești ud fleașcă!”, a spus acesta râzând.

„N-am înțeles reacția lui. El să reacționeze așa dintre toți oamenii posibili?! William a fost prezent la primul meu atac de panică. El cu Kate... Iar acum mă tachina?! Nici nu-mi puteam imagina cum de putea fi atât de insensibil...”, a scris Prințul Harry în cartea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net