Prințesa Diana avea un obicei pe care William nu îl suporta. „A început să se împotrivească”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Toată lumea știe că prințesa Diana își iubea copiii, era complet implicată în creșterea băieților ei și făcea orice pentru a se asigura că au o copilărie cât mai normală. Însă, se pare că Lady D avea un obicei pe care Prințul William (41 de ani) nu îl suporta.

Prințesa Diana avea un obicei pe care William nu îl suporta / Foto: GettyImages
Prințesa Diana avea un obicei pe care William nu îl suporta / Foto: GettyImages

Prințesa Diana își iubea copiii la nebunie, și, ca orice mamă, ar fi făcut orice ca aceștia să fie fericiți, dar și pentru a le asigura prinților o copilărie cât mai normală chiar și la palat. Dar, se pare că modul său de a-și arăta afecțiunea era și pe placul lui Harry și William, copii la vremea aceea. În autobiografia „Rezerva”, Prințul Harry (39 de ani) a dezvăluit că mama lui obișnuia să-i îmbrace pe cei doi frați în ținute similare, asortate cu cele pe care chiar ea le îmbrăca, obicei care îi displăcea complet fratelui său mai mare.

Prințul de Wales nu suporta că „cineva se gândea să ne ia pe amândoi la pachet, să ne ia ca un tot unitar”. De altfel, în documentarul „Diana, Our Mother: Her Life and Legacy”, lansat în 2017, atunci când cei doi au vorbit despre copilăria lor, ținutele lor se asortau, de cele mai multe ori, cu ținuta pe care prințesa Diana o purta.

Prințul Harry: „Atunci am început să prostestez și eu”

„Chiar cred că ea se amuza copios atunci când ne îmbrăca pe mine și pe William în cele mai ciudate haine posibile – care evident că se asemănau mult, dacă nu chiar erau identice. Aveam tot felul de pantaloni scurți ciudați și niște încălțări cu cataramă. Când mă uit la astfel de fotografii cu noi doi, nu pot să nu mă întreb cum de ne făcea una ca asta nouă. Și bineînțeles că am ajuns la vârsta la care William a început să se împotrivească și să întrebe de ce trebuia să se îmbrace la fel ca fratele lui mai mic

Atunci am început să prostestez și eu și să spun: «Stați puțin! Dacă tu te îmbraci altfel, n-o să rămân eu singur îmbrăcat așa. E ridicol!»”, a declarat Prințul Harry, la un moment dat, relatează okmagazine.ro.

De asemenea, nu a fost prima dată când Prințul William nu a vrut să fie asociat cu fratele său. Atunci când au ajuns amândoi la școală, la Eton, Prințul de Wales i-a spus Ducelui de Sussex să se comporte ca și cum nu l-ar cunoaște. „Timp de doi ani, el avea viața lui acolo, nu-l deranja niciun frate mai mic cu întrebări, nu intra nimeni în cercul lui social. Și, drept urmare, nu era dispus să renunțe la asta când am ajuns și eu pe-acolo”, a mai spus Prințul Harry.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net