Kate Middleton, operată de urgență! Ce s-a întâmplat cu Prințesa de Wales: „Trebuie să își amâne viitoarele angajamente”

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa de Wales, care a împlinit 42 de ani la începutul acestei luni, a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale la Londra în cursul zilei de ieri, 16 ianuarie. Palatul Kensington a anunțat că prințesa Kate Middleton va sta internată aproape două săptămâni până la recuperare.

 Palatul Kensington a anunțat că prințesa Kate Middleton a fost operată
Palatul Kensington a anunțat că prințesa Kate Middleton a fost operată

Kate Middleton, operată de urgență! 

„Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri în spital pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Intervenția chirurgicală a fost un succes și se preconizează că va rămâne în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la sarcinile publice până după Paște. 

Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private.

Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit. Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor celor interesați pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Așteaptă cu nerăbdare să repună în drepturi cât mai mulți, cât mai curând posibil”, este comunicatul oficial transmis de Palatul Kensington.

În plus prințesa Kate sta în continuare în spital pentru 10-14 înainte să meargă acasă și să își continue în liniște recuperarea. Prințul și Prințesa de Wales s-au mutat la Windsor în 2022, de la baza lor anterioară din Londra. De asemenea, se înțelege că prințul William își va reduce atribuțiile publice pentru a-și susține soția în timpul recuperării, precum și pentru a avea grijă de cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. El nu își va asuma îndatoriri oficiale în timp ce prințesa Kate se află în spital sau în primele zile de recuperare acasă.

Prințesa Kate și-a făcut ultima apariție publică de Crăciun, când s-a alăturat membrilor familiei regale pentru plimbarea anuală spre biserică. Ea a mers împreună cu prințul William și cei trei copii ai lor - prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 8 ani, și prințul Louis, 5 ani - la biserica Sfânta Maria Magdalena din Norfolk.

Chiar dacă Prințesa de Wales încă a revenit la atribuțiile sale regale până în acest început de an, Prințul William a avut ieșire oficială din 2024 săptămâna trecută. La stadionul Headlingley din Leeds, prințul s-a alăturat lui Rob Burrow și Kevin Sinfield, doi prieteni care au ajutat la strângerea de fonduri pentru cercetare și munca de combatere a bolii neuronale motorii, după ce Burrow a fost diagnosticat cu MND în decembrie 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net