De câte ori pe lună făceau amor prințul Charles și Diana. Detalii despre viața intimă a cuplului regal britanic

Ultima actualizare:

Relația dintre Prințul Charles și regretata Prințesa Diana a fost mereu una controversată, dacă este să ne ghidăm după mărturisirile apropiaților celebrului cuplu.

Prințul Charles și Prințesa Diana au avut o relație controversată / foto: GETTY
Prințul Charles și Prințesa Diana au avut o relație controversată / foto: GETTY

Gurile rele spun că între Diana și Charles dragostea în relație a venit doar din partea Prințesa Diana, ulterior fiind înşelată cu actuala soţie a Prinţului de Wales, Camilla Parker Bowles.

Prințesa Diana le-a oferit câteva detalii din intimitate unor persoane din anturajul Casei Regale, încă de pe vremea când încă formau un cuplu, dar şi imediat după ce au divorţat.

Prințul Charles și Diana nu aveau o relație pasională

Printre ei se află și secretara personală a Prinţesei şi actorul actorul Peter Settelen, care dădea lecţii de dicţie.

Dezvălurile Dianei datează din anul 1981, atunci când i-a spus secretarei ei că luna de miere a fost mai degrabă o ocazie de a dormi, decât de a face sex, ea sugerând că nu exista pasiune între ea şi soţul ei, şi că viaţa lor sexuală nu era deloc fericită.

Totodată, în anii 1992 şi 1993, Prinţesa Diana i-a spus actorului Peter Settelen că făcea sex foarte rar cu Prinţul Charles:

„Cred că făceam dragoste o dată la trei săptămâni. Mă gândeam întotdeauna că era un şablon. Ştiu că înainte să ne căsătorim, Charles obişnuia să se vadă cu această femeie (Camilla) o dată la trei săptămâni. Dacă viaţa mea ar fi fost un scenariu scris de mine, l-aş fi aruncat pe bărbatul meu direct în braţele acelei femei şi nu l-aş mai fi dorit înapoi.”

Prințesa Diana a murit într-un tragic accident de mașină, la Paris

În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l'Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed, iubitul ei de atunci, și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.

Mașina s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Tunelul cu două benzi era construit fără bariere metalice în fața stâlpilor. Niciunul dintre cei patru ocupanți nu avea centura de siguranță.

Prințul și Prințesa de Wales s-au despărțit în 9 decembrie 1992. Pe când o învinuia pe Camilla Parker-Bowles pentru problemele din căsnicia sa, în octombrie 1993, Diana îi scria unei prietene că bănuia că soțul ei era acum îndrăgostit de Tiggy Legge-Bourke și voia să se căsătorească cu ea. În 3 decembrie 1993, Diana și-a anunțat retragerea din viața publică.

În decembrie 1995, Regina a fost de acord cu „un divorț rapid” al cuplului. Acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după acuzația, susținută de Diana, că Tiggy Legge-Bourke avortase copilul lui Charles, dându-i motiv lui Tiggy să îl îndemne pe Peter Carter-Ruck să ceară scuze în public.

Decizia Reginei a fost susținută de Primul Ministru și de seniorii din Consiliul de Coroană și, după cum a anunțat BBC, a fost luată după două săptămâni de consfătuiri. Prințul Charles a fost imediat de acord cu această propunere. În februarie 1996, Diana a anunțat că și ea este de acord.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net