Secretele de frumusețe ale Prințesei Diana. Formula magică pentru o coafură de vis

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa Diana a fost fel de frumoasă pe dinafară ca și pe dinăuntru. Avea un stil cu totul aparte, iar în materie de frumusețe și stil a fost un adevărat icon. Deși se bucura de o fumusețe naturală, bineînțeles, ca orice femeie avea și ea anumite trucuri. Iată cum reușea Prințesa Diana să aibă mereu o coafură de vis.

Secretul Prințesei Diana pentru o coafură perfectă
Secretul Prințesei Diana pentru o coafură perfectă

Secretele de makeup ale lui Lady Di

„[Prințesa Diana] și-a dat seama de puterea părului și a machiajului, iar acesta este un lucru care nu ar trebui subestimat niciodată - de nimeni", a spus odată Mary Greenwell, make-up artistul ei. Prințesa Diana a reușit să se facă remarcată cu un stil cu totul aparte. Coafura androgină și makeup-ul care îi scotea trăsăturile în evidență au făcut-o să rămână în memoria colectivă drept una dintre cele mai frumoase prințese care au trăit vreodată. Iată trucurile la care apela Prințesa Diana.

Când vine vorba de machiaj, Diana avea semnătura ei. Prințesa folosea mereu produse bază precum crema hidratantă și se preocupa atent de o rutină a tenului potrivită. „Întotdeauna începeam cu o cremă hidratantă, un fond de ten care să se potrivească exact tonului ei de piele, iar apoi foloseam un corector pentru a ridica zona ochilor", a notat Greenwell. Ulterior continua cu un ruj care să se potrivească cu starea ei de spirit din ziua respectivă. În ceea ce privește mascara specialista a învățat-o să fie atentă la modul în care o aplică. 

Întotdeauna am învățat-o să se asigure - atunci când aplică singură mascara - că acoperă și rădăcinile genelor", explică ea.

Mai mult makeup artista prințesei recomandă ca niciodată să nu purtăm un eyeliner care să se potrivească cu culoarea naturală a ochilor. Aceasta era o greșeală pe care o facea și Lady Di înainte de a o întâlni pe Greenwell. „Ochii albaștri nu ar trebui să poarte niciodată creion sau fard albastru - îți încețoșează ochii!", spune ea.

Secretul Prințesei Diana pentru o coafură perfectă 

Când vine vorba despre coafura sa superbă, care arată impecabil indiferent de context, ei bine, trebuie să știți că Prințesa Diana folosea un fixativ creat special pentru ea! Ladove Funsch, 57 de ani (CEO al LaDove Inc.), cea care a creat formula unica a fixativului folosit de Lady Di a împărtășit cu cei de la Page Six secretul coafurii perfecte a prințesei.

Am lucrat îndeaproape cu ea și cu hairstilistul ei, Richard Dalton, la acea vreme. Voia să nu i se mai strice coafura, când se afla lângă elicele elicopterelor. Nu dorea nimic forțat, nu voia să i se lipească părul, ci să-și păstreze suplețea, dar să nu se mai înfoaie așa ușor, mai ales că textura sa era de așa natură.”, a spus Ladove.

Așadar, pe când avea doar 20 de ani Ladove a creat o formulă unică, cu compuși exotici pe care Diana și Daton au numit-o într-un final „Helicopter Hairspray”. Se pare că au existat două versiuni ale fixativului. Una mai puternică care făcea față la vântul puternică și alta mai lejeră care nu afecta pietrele prețioase de pe tiarele prințesei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net