Ce sportivi sunt Kate Middleton și Prințul William! Ducesa are o condiție fizică de invidiat

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton (41 de ani) și Prințul William (41 de ani) și-au făcut apariția la Ziua Sănătății Mintale la Centrul Sportiv Național Bisham Abbey din Berkshire. Prințesa de Wales a demonstrat încă o dată cât de pasionată este de sport. Ea și soțul ei au participat la activitățile care marchează Săptămâna Sănătății Mintale și nu s-au dat în lături când a fost vorba de exerciții fizice.

Kate și William jucându-se volei
Kate Middleton și Prințul William, la Centrul Sportiv Național Bisham Abbey (Foto: Profimedia)

Kate Middleton a reușit să participe la toate evenimentele, în ciuda faptului că avea degetele de la mâna dreaptă bandajate, după ce s-a lovit în timp ce se juca alături de copiii ei, pe o trambulină. Printre cei prezenți s-au numărat și ambasadorii SportsAid, inclusiv înotătoarea Ellie Simmonds, campioană paralimpică, și jucătoarea de netball Ama Agbeze, campioană a Commonwealth-ului.

Kate și William și-au asortat ținutele (Foto: GettyImages)
Kate și William și-au asortat ținutele (Foto: GettyImages)

Prințul și Prințesa de Wales au participat joi la un atelier de fitness mental organizat de  SportsAid, unde u încercat la sporturi precum netball și goalball. Goalball-ul este un sport paralimpic pentru persoanele cu deficiențe de vedere, în care toți jucătorii poartă măști pe ochi.

Liniile tactile sunt folosite pentru ca jucătorii să simtă unde se află, iar mingea are un clopoțel intern care le permite acestora să audă unde se află. Atât Prințul William, cât și Prințesa Kate au purtat ochelari de protecție pentru a participa la un penalty. Tim Lawler, directorul executiv al SportsAid, a declarat pentru publicația People că: „Prințul a șutat, dar portarul a prins mingea. Însă, prințesa a șutat și a marcat, așa că are dreptul să se laude cu această reușită!

Este un sport despre care știau foarte puține, dar acum sunt destul de informați, așa că a fost o perspectivă minunată pentru ei. Îndepărtând vederea, asta creează provocări și presiuni pentru oricine— cum te descurci? Cum te sprijini pe celelalte simțuri? Ce tactici poți folosi pentru a-ți atinge obiectivul?”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net