Surpriză la Casa Regală: Charles vrea să-i acorde un nou rol lui Kate Middleton! Ce va trebui să facă înainte Prințesa de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton ar putea primi un nou rol important de la Regele Charles!, Vorbim mai exact de rolul de comor în cadrul Royal Thames Yacht Club! Pentru acest lucru, însă, prințesa de Wales trebuie să facă ceva înainte.

Kate Middleton, un nou rol important
Kate Middleton, un nou rol important

Kate Middleton, un nou rol important

Conform Daily Mail, se zvonește că Royal Thames Yacht Club spera ca după ce se încheie parteneriatul cu Prințul Andrew, Kate să devină noul comodor.

Organizația, cu sediul în Knightsbridge, este cel mai renumit club de iahturi din Marea Britanie, iar printre patronii regali anteriori se regăsesc Lord Mountbatten și Prințul Philip. În prezent, regele Charles este comandorul clubului.

Potrivit editorului al Daily Mail, Richard Eden, clubul își îndreaptă atenția spre Kate, care este cunoscută pentru pasiunea ei pentru navigație.

În această săptămână, clubul de iahturi a organizat evenimentul „Women Who Rock the Boat" în timpul Săptămânii Cowes de pe Insula Wight, menit să încurajeze femeile în lumea navigației. Un membru senior al clubului a declarat pentru Daily Mail: „Kate ar fi un model grozav. Dar problema este că protocolul regal dictează și depinde de ea și de familia regală să facă primul pas”.

Așadar, decizia de a o numi comodor pe Prințesa de Wales, a trebui să vină din partea familiei regale, în loc ca clubul de iahturi să inițieze această propunere. Mai mult, Kate va trebui să dovedească că este dispusă să primească acest rol.â

Prințesa de Wales, pasionată de navigație
Prințesa de Wales, pasionată de navigație

Prințesa de Wales, pasionată de navigație

Înainte de căsătoria cu Prințul William, Kate a participat la Sisterhood Challenge, un eveniment de canotaj puteau participa femeile în scopul de a strânge fonduri în beneficiul unor organizații caritabile. În timpul antrenamentelor Kate a fost văzută conducând operațiunea echipei sale de pe Tamisa, la Londra, fiind foarte implicată. 

Ca membră a familiei regale, Prințesa de Wales a participat, de asemenea, la mai multe evenimente de navigație.

În vara anului trecut, Prințesa de Wales a participat la o cursă de catamaran alături de marinarul olimpic Sir Ben Ainslie în Plymouth. În august 2019, atât Ducele, cât și Ducesa de Cambridge au luat parte la regata caritabilă King's Cup împreună cu Prințesa Charlotte și Prințul George pe Insula Wight. Cu toate că sprijinul familiei a fost prezent, cuplul nu a reușit să obțină victoria, clasându-se pe locurile al treilea și, respectiv, al optulea. Prințesa de Wales s-a arătat bine dispusă și zâmbitoare pe parcursul întregii activități, bucurându-se de timpul petrecut alături de echipa sa.

Prințesa de Wales are în prezent peste 20 de patronaje, multe dintre ele, inclusiv All England Tennis Club și SportsAid, fiind axate pe fitness.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net