De ce îl consideră prințul William pe regele Charles un incompetent. Nu-l suportă nici pe unchiul său, Andrew

#Casa Regală a Marii Britanii

Probabil că nu există o altă familie de-a lungul globului care să aibă atât de mulți ochi ațintiți asupra ei. De la londonezii care locuiesc chiar lângă palatele familiei regale, până la oameni din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, cu toții vor să afle cât mai multe despre ce se petrece dincolo de „cortină”. Iar o nouă carte face dezvăluiri incendiare despre prințul William!

Prințul William nu ar fi de acord cu abordarea tatălui său / foto: Getty Images
Prințul William nu ar fi de acord cu abordarea tatălui său / foto: Getty Images

Potrivit celor de la shtiu.ro, aceste dezvăluiri fascinante au fost făcute de către autorul Omid Scobie, în noua sa carte, „Endgame”. De exemplu, se pare că Prințul William, care, într-o zi, va urca pe tronul Marii Britanii, privește cu totul diferit modul în care trebuie condus regatul, față de tatăl său. Autorul spune că actualul Prinț de Wales consideră că tatăl său, actualul rege, este „incompetent”, atunci când vine vorba despre rolul său de șef de stat.

Prințul William ar fi sesizat unele diferențe importante între stilul în care tatăl său se ocupă de conducerea țării și modul în care o făcea regina Elisabeta a II-a, pe care Prințul de Wales o are drept model, având în vedere eficiența de care a dat dovadă în cei 70 de ani de domnie.

Ce ar crede Prințul William despre modul în care conduce tatăl său

Autorul Omid Scobie chiar citează în cartea sa o sursă din cercul de apropiați ai prințului William, care ar fi spus că acesta îl consideră pe tatăl său, Charles al III-lea, drept un „rege de tranziție”. Se pare că cei doi privesc în mod complet diferit comportamentul pe care trebuie să îl aibă un rege.

Iar un alt membru al familiei regale pe care prințul William nu l-ar avea deloc la inimă ar fi prințul Andrew. Se pare că moștenitorul tronului dorea să se ia măsuri rapide și dure în privința unchiului său, odată ce acesta a fost implicat în scandalul care a făcut înconjurul lumii și care l-a avut la mijloc pe Jeffrey Epstein. Cu toate acestea, se pare că prințul a întâmpinat rezistență din partea membrilor mai în vârstă ai casei regale, în ce a fost numit „problema Andrew”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net