Zodia care are noroc în dragoste în luna decembrie. Înainte de Moș Nicolae își găsește sufletul pereche

Odată cu 1 decembrie am intrat, oficial, în iarnă, însă schimbările din calendar vin, întotdeauna, însoțite și de diferite schimbări pe plan astral. Iar pentru o zodie anume, iarna poate deveni, rapid, mult mai fierbinte decât își imaginau! Nativii acestei zodii vor avea mult noroc în dragoste!

Scorpionii vor avea noroc în dragoste / foto: Shutterstock
Scorpionii vor avea noroc în dragoste / foto: Shutterstock

Chiar începând de mâine, 2 decembrie, Venus, planeta dragostei, cât și a pasiunii, va intra în Scorpion, iar deși toate zodiile vor putea simți un „plus” de energie și noroc în dragoste, scorpionii, evident, vor fi cei mai afectați de schimbările astrale.

Cu toate acestea, unele zodii vor resimți mișcarea planetei Venus în alt mod! Acești nativi se vor simți mult mai bine conectați cu propriile lor sentimente, așa că vor putea recunoaște sincer anumite lucruri pe care, în mod normal, le-ar fi evitat din răsputeri!

Scorpionul are noroc în dragoste în luna decembrie

Însă, indiferent de cât de multe episoade de introspecție vor avea parte celelalte zodii, nativii din Scorpion vor fi, fără doar și poate, cei mai puternic afectați de către traseul astral al planetei Venus. Este foarte posibil ca cei din acest semn să cunoască o persoană nouă, alături de care să înceapă o relație care poate chiar să fie una de durată extrem de lungă. Un nou anotimp înseamnă, întotdeauna, un nou capitol deschis în soarta noastră de către astre, iar intrarea lui Venus în Scorpion poate face ca acest capitol să fie unul plin de dragoste și pasiune.

Iar chiar dacă nativii acestei zodii au deja un partener, nu înseamnă că Venus nu va aduce schimbări în relația lor! Dacă cumva aveau probleme, este foarte posibil ca în aceste zile să se reîndrăgostească unul de celălalt și să își dea seama că problemele lor nu erau, de fapt, atât de importante.

În schimb, pentru nativii din Scorpion care deja se aflau într-o relație, iar acesta merge fără probleme, planeta Venus poate duce lucrurile la un nou nivel! Fie că este vorba despre o cerere în căsătorie, ori despre o sarcină surpriză, scorpionii vor deveni mult mai atașați de partenerii lor, iar relația lor va deveni mai puternică ca oricând.

image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
zodii relaxate jpg
femeie in varsta cu zambet sanatos jpg
culoare zodii jpg
iiEWTsY2SBli8Im0maOaiup6cXVnFa6VAd0Fa1MZQhTBh2DhzaZ0Uzk8nvV3  iLDViJq2BtKD2YMbe7mpOzNtx7ZlvAiWY3QgGqSHpHVOTXI pxeYIZACIoa7vEzU1bgXxqOTcDzRCaKBNwm4LjSxM
reconstructie par 1536x1024 jpg
fundite de par jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net