Mori de râs! O femeie din Suceava a comandat un Iphone de pe un site din anunțuri, dar e ireal ce a găsit în colet

Un caz bizar a lăsat fără cuvinte autoritățile din Suceava! Se pare că o femeie în vârstă de 48 de ani din localitatea Brașca a comandat un telefon mobil de pe Internet, însă atunci când a deschis coletul câteva zile mai târziu, a avut parte de o surpriză de proporții!

În loc de telefon a primit un lemn / foto: Shutterstock
În loc de telefon a primit un lemn / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la adevarul.ro, totul s-a petrecut pe data de 23 noiembrie, când femeia din Brașca a văzut o ofertă tentantă pe un anumit site de anunțuri. Se pare că un utilizator care își spunea „Robert” vindea un telefon Iphone 12 cu suma de 900 de lei, iar femeia dorit să profite de ofertă, așa că a achiziționat telefonul.

Însă, atunci când a sosit coletul, pe 29 noiembrie, aceasta a avut o surpriză neplăcută! În loc de telefon, în cutie se aflau 2 huse și o bucată de lemn!

„Din verificările efectuate, a rezultat că la data de 23 noiembrie 2023, ca urmare a vizualizării anunţului postat de un utilizator pe o platformă de anunţuri, femeia de 48 de ani a comandat de la acesta un telefon în valoare de 900 de lei.

La data de 29 noiembrie 2023, în timp ce femeia se afla la locuinţa de domiciliu din sat Braşca - comuna Ilişeşti, a fost contactată de un angajat de la ghişeul unităţii poştale din Ilişeşti pentru a ridica coletul, a achitat suma de 900 lei, reprezentând contravaloarea acestuia, după care, deplasându-se la domiciliu şi desfăcând coletul a constatat faptul că în el se află două huse şi o bucată de lemn şi nu telefonul pe care l-a comandat”, au comunicat autoritățile, potrivit sursei citate.

În loc de telefon a primit un lemn

După cum ne putem imagina, atunci când a văzut ce se afla în cutia pe care a primit-o la poștă, femeia a dorit să discute cu bărbatul care i-a vândut „telefonul”, însă nu a avut succes! Inițial, ea nu a primit niciun răspuns, iar în cele din urmă, se pare că „Robert” și-a șters contul de pe site.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de înșelăciune, iar acum încearcă să facă lumină în acest caz.

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net