După o joacă orală, sexul poate fi mult mai intens pentru femei. Iată de ce

image
După o joacă orală, sexul poate fi mult mai intens şi te poate aduce la orgasmfoto: 123RF

Lipsa orgasmului este pentru multe femei un motiv de frustrare, dar şi pentru mulţi bărbaţi care ar face orice să descopere cum să-şi ducă partenerele pe culmile plăcerii. Deşi mare parte dintre reprezentantele sexului frumos au probleme cu atingerea orgasmului, cu răbdare şi implicare, plăcerea poate fi atinsă.

Mai mult de 90% dintre bărbaţi au orgasm de fiecare dată când fac sex, indiferent că e sex normal sau oral. La femei lucrurile se complică. Ele ajung mult la greu la orgasm prin penetrare, însă atunci când li se face sex oral, orgasmul este garantat.

Sexologii consideră că tocmai clitorisul este sursa tuturor orgasmelor experimentate de femei. Nu numai că sexul oral este o manieră eficientă prin care iubitul te poate aduce la orgasm, dar dacă îl practici, nu până la climax, cresc foarte mult şansele să ai orgasm, mai apoi, prin sex normal.

După o joacă orală, sexul poate fi mult mai intens şi te poate aduce la orgasm. De ce? Pentru că, atunci când eşti excitată, punctul tău G iese la iveală, iar penetrarea vaginală nu face altceva decât să-l stimuleze. Iar iubitul tău va fi mult mai încrezător în abilităţile sale, dacă vede că te poate aduce la orgasm.

Mulţi reprezentanţi ai sexului opus adună frustrări când nu-şi pot aduce iubita la extaz. Unii dintre ei refuză să mai aibă orgasm, pentru că vor ca sexul să însemne plăcere reciprocă. Alţii, mai puţin corecţi, recurg la sex cu alte femei, poate mai orgasmice, sau, chiar, la ruperea relaţiei, ca să-şi repare ego-urile rănite.

În concluzie, sexul oral creşte şansele ca amândoi să aveţi orgasm şi să fiţi mai satisfăcuţi, iar o viaţă sexuală împlinită e indispensabilă pentru viitorul oricărui cuplu!

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Melania şi Donald Trump
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
politia rutiera 0 jpeg
antonia 2 1280x720 1 jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Zona Merișor   Dealul Babii  Foto Daniel Guță (4) JPG
Taylor Rene Parker jpg
image
image
image
image
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
atac cinernetic hacker jpeg
Printesa Charlene de Monaco FOTO EPA-EFE
Anastasia Radzinskaya jpg