După patru zile de comă, o tânără de 18 ani s-a trezit că afle că a născut. Nu știa că era gravidă

Ultima actualizare:
Micușa Elodie Rae s-a născut sănătoasă
Micușa Elodie Rae s-a născut sănătoasă

O poveste desprinsă parcă din filme a trăit pe propria piele o tânără de doar 18 ani din Marea Britanie.Nimic nu prevestea ce avea să i se întâmple lui Ebony Stevenson într-o noapte banală în care a mers la culcare cu o durere de cap și nu s-a mai trezit patru zile, căci intrase în comă. Mare i-a fost mirarea când, după patru zile de la episodul durerii de cap, s-a trezit nu doar să afle că a fost în comă, dar și că a născut.

Ebony nu a avut nici cea mai vagă idee că era însărcinată: menstruația nu i-a lipsit, burta nu i-a crescut, iar grețurile matinale au lipsit și ele cu desăvârșire. În noaptea de 2 decembrie, după ce a mers la culcare cu o durere de cap acută, adolescenta a fost dusă la spital și băgată într-o comă indusă, întrucât trecea prin niște crize inexplicabile. În 6 decembrie, când a deschis din nou ochii, lui Ebony i s-a pus în brațe bebelușa pe care o născuse între timp, notează Mirror.

Stevenson nu a avut habar că purta un bebeluș în pântece, întrucât micuța s-a dezvoltat într-unul din cele două utere cu care s-a născut tânăra de 18 ani, o condiție medicală care afectează una din 3000 de femei.

Ceea ce a declanșat crizele lui Ebony este preeclampsia, o boală definită ca hipertensiunea arterială și prezența de proteine în exces în urină după săptămâna 20 de sarcină, la o femeie care anterior avea o valoare normală a tensiunii arteriale. Chiar și o creștere ușoară a tensiunii arteriale peste normal poate fi un semn de preeclampsie. Netratată, afecțiunea poate duce la complicații serioase – si chiar deces - pentru mamă și copil.


    Micușa Elodie Rae s-a născut sănătoasăFoto: arhivă personală
Micușa Elodie Rae s-a născut sănătoasăFoto: arhivă personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
crima vaslui autor jpg
Sfantul Ilie jpeg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crima braila stomatolog jpg
canicula jpg
front restaurant 1 jpg
cantareata imn america jpg
Marcel Ciolacu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net