E cel mai norocos ghinionist din lume! A scăpat după ce a fost muşcat de un rechin, un urs şi de un şarpe cu clopoţei

Ultima actualizare:
Rana gravă pe care i-a făcut-o rechinul
Rana gravă pe care i-a făcut-o rechinul

A supravieţuit la trei atacuri mortale! De obicei, muşcătura de rechin, de urs brun şi de şarpe veninos înseamnă moarte sigură. Numai că Dylan McWilliams, un tânăr american de 20 de ani din Colorado, a scăpat cu bine după toate cele trei încercări îngrozitoare.

Cel mai recent, el a fost rănit grav de un rechin tigru în timp ce făcea surfing la Kauai, în Hawaii. Dylan a fost atacat de animalul cu lungimea între 2 şi 3 metri. Deşi l-a rănit foarte grav la picior, tânărul a reuşit să înoate 30 de metri până la ţărm. Aici a cerut grabnic îngrijiri de la medici. “Avea dureri îngrozitoare. Nu ştiam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau nu”, a spus el. Din fericire, nu şi-a pierdut piciorul.

Doctorii l-au operat şi i-au pus şapte copci să îi repare membrul drept făcut praf de rechin. Este a treia oară în patru ani când tânărul a avut de-a face cu animale mortale. Anul trecut, Dylan a fost muşcat de un urs brun în timp ce se afla într-o tabără de vară în Colorado. Animalul l-a atacat în timp ce dormea şi a fost la un pas să-l scalpeze. Când s-a trezit din somn, s-a trezit cu ursul asupra sa. În disperare l-a lovit în ochi şi a reuşit să scape cu viaţă. “Cred că m-am aflat într-un loc nepotrivit la timpul nepotrivit”, a spus el la vremea aceea. A fost muşcat de frunte de urs, dar medicii au reuşit să-l coasă şi să-i vindece rana. În urmă cu patru ani, Dylan McWilliams a fost muşcat de un şarpe cu clopopţei în timpul unei drumeţii în Utah. Şarpele cu clopoţei este veninos, unul dintre cei mai periculoşi şerpi. Muşcătura sa poate să ducă la moarte. Din fericire, muşcătura lui Dylan nu a fost gravă. Doar s-a simţit rău câteva zile după ce a fost muşcat. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa şi atunci. Cele mai multe specii de şerpi cu clopoţei au venin hemotoxic, care distruge ţesuturile, distruge organele şi cauzează perturbarea coagulării sângelui. Părinţii Dylan McWilliams sunt în culmea fericirii pentru că fiul lor mai e în viaţă după aşa încercări înfiorătoare.


    Rana gravă pe care i-a făcut-o rechinulFoto: Facebook
Rana gravă pe care i-a făcut-o rechinulFoto: Facebook
image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net