Ea e prima participantă din România la Miss World, în scaun rulant: «E accesoriul meu»

Ultima actualizare:

Alivia Petrea, 26 de ani, este prima femeie din România care va participa la concursul de frumusețe Miss World, dedicat persoanelor cu dizabilități locomotorii. Tânăra a suferit un accident care a țintuit-o într-un scaun rulant, însă a învățat din această întâmplare să se bucure de fiecare clipă de viață. 

Alivia Petrea Sursa foto: Arhiva personală
Alivia Petrea Sursa foto: Arhiva personală

Alivia este o tânără care a trecut printr-un accident, în urma căruia nu își mai poate utiliza picioarele, însă în loc să o demoralizeze, această situație i-a oferit un nou scop în viață, acela de a demonstra că frumusețea nu stă în aparențe. 

Citește și: Jaf ca-n filme! Un român și iubita sa, Miss Mexic, captură de 1,6 milioane de euro

Îmi doream foarte mult să ajung. Cred cu tărie că frumusețea nu stă în aparențe. Iar acest concurs îmi oferă posibilitatea de a transmite un mesaj mai departe și de a mă întoarce în țară cu un premiu, dar, cel mai important, cu o experiență unică cu ajutorul căreia pot schimba, măcar puțin, lumea”, a declarat Alivia pentru Adevărul.ro

Alivia a absolvit facultatea de Biologie și are un master în Consiliere de Mediu, iar în prezent studiază Genetica Moleculară la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Tânăra susține că scaunul rulant nu constituie o condamnare și vrea să-și reprezinte cât mai frumos țara la concursul mondial Miss World, pentru persoane cu dizabilități locomotorii. 

Nu rata nici: Premieră istorică! O finalistă la Miss Anglia a concurat nemachiată

Scaunul e accesoriul meu, mașinica mea cu care accelerez în viață. Scaunul rulant nu reprezintă o condamnare, ci doar o situație din care poți vedea lumea dintr-un alt unghi, o altă perspectivă.

Fiind un concurs mondial și eu sunt printre cele câteva finaliste, pentru mine, Miss Wheelchair este o mare oportunitate de dezvoltare din mai multe puncte de vedere. Mă bucur că sunt prima femeie din România care participă la acest concurs, că voi cunoaște cultura mexicană, femei puternice, frumoase și inteligente din diferite țări și continente. Sunt conștientă că pe umerii mei se află o responsabilitate mare. Mă voi strădui să strălucesc pentru România și să fac schimbări bune când mă întorc”, a mai adăugat tânăra, potrivit sursei menționate. 

Citește toată știrea pe Adevarul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net