Ea este cel mai bătrân fotomodel din lume. Care e atuul secret al bunicuţei de 96 de ani


    Alice Pang şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 93 de ani şi se consideră ”începătoare”Foto: Guliver/ Getty Images
Alice Pang şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 93 de ani şi se consideră ”începătoare”Foto: Guliver/ Getty Images

Este fenomenală! De obicei, cariera de fotomodel se încheie în jurul vârstei de 30 de ani. Pentru Alice Pang, din Hong Kong, a început la 93 de ani şi în doar trei ani a devenit un nume consacrat pe scena modei internaţionale, fiind comparată cu Naomi Campbell, Heidi Klum, Kate Moss sau Cara Delevingne.

Pentru majoritatea dintre noi, ieşirea la pensie înseamnă începutul unei lungi vacanţe relaxante şi descoperirea unor pasiuni neglijate din cauza programului petrecut la serviciu. Pentru Alice Pang, de 96 de ani, abia atunci a început viaţa.

Născută în 1923, Alice Pang a lucrat toată viaţa la o companie multinaţională şi a ocupat o funcţie de conducere. După ce a ieşit la pensie, s-a plictisit îngrozitor şi când nepoata ei a venit cu ideea să îi trimită pozele făcute cu telefonul la o agenţie de fotomodele trecute de 65 de ani, Pang a simţit că prinde aripi.

”Nepoata mea a găsit anunţul şi m-a convins să aplic. Mi-am început cariera la 93 de ani şi, după trei ani pe platourile de filmare, la şedinţe foto şi apariţii pe podiumuri, pot spune că încă sunt o începătoare. Trăiesc un vis, până să împlinesc 94 de ani m-am trezit că am impresar, manager şi o mulţime de oferte. Am apărut în reclame la cosmetice, camere foto şi societăţi de investiţii, dar am multe de învăţat de la ”veteranele” de 18-20 de ani care au o vechime în industrie de peste cinci ani”, a declarat Pang pentru YiTao.

În ciuda modestiei, Alice Pang este în fruntea topului fotomodelelor de peste 65 de ani. Concurenţa ei directă este reprezentată de profesorul japonez de chimie, ieşit la pensie, Naoya Kudo (84 de ani) şi de sexy-bunicul Chinei, Wang Deshun, de 84 de ani.

Atuul secret al lui Alice Pang este nuanţa rară a pielii ei, care străluceşte precum fildeşul, susţine managerul fotomodelului nonagenar. În mod surprinzător, după ce a semnat contracte cu branduri uriaşe din industria modei precum Gucci, Ellery sau Valentino, angajatorii nu i-au cerut să ţină regim şi să slăbească. Au rugat-o, pur şi simplu, să aibă grijă de ea, să nu se îmbolnăvească şi să se odihnească.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO