El e cel mai sexy bunic din lume. Cum reușește să se mențină așa, la aproape 70 de ani

9 martie 2018
article img
El este Bill Handricks, bunicul care dă clasă oricărui tânăr sportivFoto: Caters

Bill Handricks, fost pușcaș marin, dă o lecție atât celor tineri, cât și celor vârstnici și contrazice orice mit despre precaritatea bătrâneții. Deși are aproape 70 de ani, Bill ar putea rivaliza cu orice tânăr și cu siguranță pe mulți îi întrece.

În luna aprilie va împlini 68 de ani, dar Bill nu este un bătrânel obișnuit. Are un corp sculptat, cu o masă musculară impresionantă și extrem de tonifiată, la care chiar și cei tineri ar visa. Este originar din Dallas, Texas, și a devenit aproape o vedetă internațională datorită imaginilor și videoclipurilor pe care le publică pe rețelele sociale.

Un alt aspect interesant despre viața lui Bill este că nici măcar nu a fost și nici nu e antrenor sau vreun sportiv de performanță. Tot ce a încercat să facă întreaga lui viață a fost să trăiască sănătos și nimeni nu poate nega că a reușit.

article img
Are aproape 70 de ani, dar arată ca un tânăr culturistFoto: Caters

„Am început să-mi public programul de antrenament în urmă cu vreo doi ani. Făceam asta pentru cei trecuți de 40 de ani, cărora le arătam ce trebuie să faci pentru a te menține în formă și chestii de genul acesta. Apoi, am început să am mii de utilizatori care îmi urmăreau conturile de social media, interesați de cum am reușit să arăt așa”, a mărturisit Bill, potrivit ladbible.com.

De atunci, el s-a gândit că ar face o faptă bună dacă le-ar vorbi oamenilor despre ce antrenamente face și ce mănâncă pentru a se menține. Trasul de fiare este însă doar o parte din proces. Un aspect foarte important este regimul alimentar, iar cel urmat de Bill este cât se poate de strict.

article img
Bill Handricks, în tinerețeFoto: Caters

„Mănânc același lucru în fiecare zi. Servesc ovăz, omletă, pui și salate. Nu beau deloc alcool, nu m-am împăcat niciodată cu el. Mănânc două mic dejunuri pe zi, alături de salată de pui și merg la sală pe la mijlocul zilei. Mă antrenez acolo cam două ore, alteori chiar trei. Corpul meu este un dar, cred eu, așa că nu vreau să-l irosesc”, a dezvăluit Bill, care în tinerețe a lucrat în industria divertismentului.