El plimbă porumbelul în lesă! Pasărea Bobbi doarme în barba lui

Ultima actualizare:

Philip Weston-Thomas (42 de ani), din Marea Britanie, a salvat un pui de porumbel de la înec în luna ianuarie. Acesta era la plimbare în Roarth Park, din Cardiff, cu soția lui, Rebecca, și fiica lor de 14 ani – care a văzut pasărea ce se afla la ananghie. Bărbatul a sărit imediat în ajutorul porumbelului, iar ceea ce a urmat este o poveste demnă de film.

Philip Weston-Thomas, la plimbare cu porumbelul Bobbi, care e in lesa
Philip și Bobbi sunt cei mai buni prieteni (Foto: Profimedia)

Philip a dezvăluit că porumbelul, pe care familia l-a botezat Bobbi, era într-o stare precară și că risca să înghețe, așa că familia l-a dus acasă pentru a-l îngriji. La început, bărbatul a crezut că pasărea nu va supraviețui, dar după doar 24 de ore s-a pus pe picioare, iar Philip și Rebecca, care lucrează ca asistentă medicală, plănuiau să-l elibereze înapoi în sălbăticie.

Dar Bobbi s-a atașat rapid de familie, așa că familia a luat decizia să-l păstreze ca animal de companie. Acum, lui Bobbi îi place să meargă la plimbare în lesă și să doarmă în barba lui Philip.

Porumbelul Bobbi în lesă
Lui Bobbi îi place mult să se plimbe în lesă (Foto: Profimedia)

Porumbelul crede că Philip și familia sa sunt stolul lui

Planul inițial a fost să ne asigurăm că este sănătos și apoi să îl ducem înapoi și să îl eliberăm. Ne-am dat seama foarte repede că este încă un pui. Ne-am gândit să căutăm o asociație pentru păsări care să îl preia, dar Bobbi a început să se atașeze de familie, în special de fiica mea – și am decis să-l păstrăm și să avem grijă de el. El este relativ independent, dar cred că ne vede ca pe stolul lui”, a declarat Philip Weston-Thomas, pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Porumbelul Bobbi dormind în barba lui Philip Weston-Thomas
Bobbi adoră să doarmă în barba lui Philip (Foto: Profimedia)

Pe timpul zilei, Bobbi zboară nestingherit prin casă, iar familia lui l-a echipat cu „pantaloni” - bucăți mici de material concepute pentru a acționa ca scutec pentru porumbei. Pasărea iese și la plimbare în aer liber, cu o lesă personalizată. „Îi punem mâncare afară și îl lăsăm să facă ce vrea în casă”, a afirmat Philip. „Ne asigurăm că are apă și un vas în care să se scalde, pentru că porumbeilor le place să se mențină curați. Noaptea, Bobbi doarme în cușca lui. Când mergem undeva cu mașină, el stă numai pe umărul meu, fie că sunt pasagerul sau șoferul în acea zi”, a mai spus bărbatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net