El s-a «întors» din morți! Ce spune despre lumea de dincolo: „Aveam un sentiment de pace”

Kevin Hill (55 de ani) suferă de o boală rară și deosebit de gravă, care îl lasă cu dureri chinuitoare. La un moment dat, starea lui s-a agravat atât de tare, încât inima i s-a oprit pentru câteva minute, înainte de a fi resuscitat de doctori. În acele momente cât a fost „mort”, Kevin spune ca a ajuns în lumea de dincolo.

Kevin Hill suferă de o boală rară (Foto: Profimedia)
Kevin Hill suferă de o boală rară (Foto: Profimedia)

Inima lui Kevin Hill s-a oprit timp de câteva minute

Este în natura umană să ne întrebăm dacă există ceva după moarte. Această problemă existențială a măcinat sufletele oamenilor, de la începutul existenței noastre pe Pământ. Nimeni nu are răspunsul concret, dar îl putem întreba pe Kevin Hill, care a fost „mort” timp de câteva minute bune. Bărbatul din Derby, Marea Britanie, spune că nu este nici o luminiță la capătul tunelului atunci când murim, așa cum vedem în filme.

Coșmarul lui Kevin a început în ianuarie 2022, când el a suferit o operație la inimă, din cauza unei probleme la o valvă cardiacă. Acest lucru l-a determinat să aibă retenție de apă în zona picioarelor. După medicație și un an de spitalizare, medicii i-au spus că a eliminat nu mai puțin de 65 de kg de apă.

„Eram separat de trupul meu”

Din această cauză, el a dezvoltat apoi calcifilaxie - o afecțiune gravă, caracterizată de moartea celulară (necroza) a țesuturilor adipoase ale pielii, care poate provoca și sângerări grave. „Am avut această boală timp de câteva luni. Mă mânca, practic, de viu”, a explicat Kevin Hill, potrivit tabloidului britanic Mirror.

În urmă cu câteva luni, el a ajuns în punctul în care a văzut moartea cu ochii. La propriu! Bărbatul a pierdut foarte mult sânge, iar inima i s-a oprit timp de câteva minute. „Înviat” din morți, bărbatul spune că a fost în lumea de dincolo și că experiența a fost una pașnică.

Eram separat de trupul meu și puteam vedea tot ce se întâmplă. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se petrecuse, știam că am murit, dar aveam un sentiment de pace profundă. Vedeam medicii cum mă resuscitau și încercau să îmi oprească sângerarea”, a mai spus Kevin. Britanicul susține că a simțit, însă, că nu era timpul lui să moară. Și așa a și fost. Ca prin minune, el a fost readus la viață.

După acest coșmar, Kevin, care a fost supranumit „Omul Miracol”, și-a revenit aproape complet, iar acum se află acasă, alături de soția sa, Camille Hill (52 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net