Minune! O fetiţă de un an şi opt luni din Făgăraş "a înviat" la două ore după ce s-a înecat

Ultima actualizare:

    Pârâul în care a căzut fetiţafoto: ISU Brașov
Pârâul în care a căzut fetiţafoto: ISU Brașov

Minune înainte de Paşte. O fetiţă de un an şi opt luni a fost readusă la viaţă după ce salvatorii au aplicat manevre de resuscitare timp de două ore. Copila căzuse într-un pârâu din zona unei balastiere de la marginea localităţii Mândra, de lângă Făgăraş.

O fetiţă de un an şi opt luni din localitatea braşoveană Mândra a căzut într-un pârâu din zona balastierei de lângă sat. Pompierii au fost anunţaţi de întâmplare şi au pornit spre locul indicat de către apropiaţii micuţei. Cu doar două săptămâni înainte de Paşte, fetiţa a înviat, practic, din morţi, relatează Adevarul.ro.

Scoasă din apă până la sosirea echipajului de salvatori, micuţa a fost, practic, declarată moartă, după ce părea că manevrele de resuscitare nu au avut nici cel mai mic efect. Cu toate acestea, echipajele de salvatori nu au vrut să renunţe şi, când nimeni nu mai credea, micuţa a dat semne că s-a întors din morţi. 

Imediat ce a observat că fetiţa dă semne de viaţă, medicul a decis să o transfere pe aceasta la spital, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Potrivit reprezentantului ISU Braşov, copila era inconştientă, în stare foarte gravă, în momentul transferului la unitatea medicală. Ciprian Sfreja a declarat că asemenea cazuri în care semnele vitale să apară după un timp atât de îndelungat sunt extrem de rare. 

Citește pe Adevarul.ro ce spun polițiștii despre acest caz extrem de rar

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net