Ele sunt călugărițele "hipioate"! Se roagă, fumează și vând marijuana

Ultima actualizare:

    Surorile din Vale sunt cunoscute pentru valorile lor libertineFoto: Twitter
Surorile din Vale sunt cunoscute pentru valorile lor libertineFoto: Twitter

Majoritatea călugărițelor se dedică rugăciunii și meditației, lucru care nu poate fi spus despre Surorile din Vale care îți petrec zilele fumând și vânzând cannabis. Fenomenul straniu se întâmplă în orașelul retras Merced din California și a fost un punct de interes pentru un reality show care invetighează viața și obiceiurile celor care militează pentru legalizarea marijuanei.

Cei care militează pentru legalizarea marijuanei insistă asupra rolului său pozitiv în ameliorarea diferitelor dureri, așa cum fac și Surorile din Vale care sunt de părere că marijuana nu este nimic altceva decât un cadou trimis de Dumnezeu oamenilor. În Marea Britanie, călugărițele nu se bucură de sprijin și mulți dintre locutori sunt de părere că utilizarea marijuanei poate produce schimbări comportamentale sau chiar deces. O anchetă condusă de polițiștii din Marea Britanie a scos la iveală cazul unei femei în vârstă de 22 de ani care a dezvoltat, din cauza consumului excesiv de marijuana, o psihoză și a sfârșit prin a se arunca în fața trenului. 


    Uleiuri fabricate din esență de cannabisFoto: Daily Mail
Uleiuri fabricate din esență de cannabisFoto: Daily Mail

În California, statul măicuțelor inedite, achiziționarea de marijuana în scopuri medicinale este legală de 21 de ani, iar anul trecut a fost aprobat și consumul în scop recreațional. Un cuplu din St Clement a pornit într-o călătorie de 3 săptămâni în California după ce doctorul personal le-a obținut licență pentru consumul de marijuana în scop medical. Soția suferă de schimbări de dispoziție și se luptă de ani de zile cu depresia. Mai mult decât atât caută un remediu care să facă mai puțin neplăcute simptomele provocate de menopauză. Ea susține că utilizarea de marijuana i-a diminuat considerabil durerile."Femeia nu consumă marijuana în mod direct , ci mănâncă brioșe care au în copoziție sirop de cannabis. După ce mănânc o brioșă, dorm ca un prunc și mă trezesc liniștită".

Măicuțele din Vale cultivă cannabis și se îngrijesc de el pentru ca ulterior să îl folosească în fabricarea a diferite produse pe care le vând pentru a-i ajuta pe turiști să scape de diverse dureri. Anul trecut, femeile au obținut un profit de 48.000 de dolari în urma vânzării produselor fabricate. Sora Kate a vorbit despre credințele ei și ale surorilor ei."Spre deosebire de călugărițele catolice, noi nu depunem un jurământ de castitate și nu ne expunem public viața sexuală. Suntem umile, femei cu frică de Dumnezeu, pe care îl percepem având sexul feminin. Credem că planta de cannabis este un dar venit de la Dumnezeu. Pe lângă plantele medicinale, cultvăm și plante care conțin THC, al căror produs ăl fumăm, bineînțeles. Nu pentru a ne droga, ci pentru a diminua din micile durer", a povestit sora Kate,potrivit dailymail.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
conacul sava brancovici sothebysrealty jpg
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net