Emoționant! Cățelul erou și-a salvat stăpânul surd

O operatiune de salvare ca in filme! Viv, un cățeluș de trei ani, și-a salvat stăpânul surd ca în filme! Stephen Dack (60 de ani) a leșinat după ce s-a așezat pe o bancă din parc, după ce i s-a făcut rău în timp ce își plimba câinele, în orașul britanic Darlington.

Cățelușa Viv a stăpânul ei, Stephen Dack
Viv are grijă de stăpânul ei, Stephen Dack, care este surd (Foto: Profimedia)

În ciuda faptului că nu a fost dresată să ofere ajutor, cățelușa Viv, un cockapoo (încrucișare între cocker spaniel și pudel) a fugit și a reușit să o găsească pe una dintre vecinele lui Stephen, Ellie.

„Viv m-a condus pe alee unde zăcea Stephen”

„Veneam de la serviciu când am văzut-o pe Viv alergând singură. Era agitată. S-a apropiat de mine, lătrând, iar când am urmat-o, m-a condus până unde zăcea Stephen pe alee. Nu l-am putut ridica singură, așa că am fugit și am primit ajutor de la un alt vecin, iar când ne-am întors, Viv stătea la picioarele lui Stephen. Am sunat la ambulanță și am găsit un număr de telefon pe gulerul lui Viv și am sunat-o pe soția lui”, a explicat femeia, potrivit tabloidului britanic Metro.

Când Stephen și-a revenit, s-a trezit înconjurat de paramedici și de soția lui. Bărbatul a fost dus de urgență la spital și tratat de medici. Din fericire, s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi, în urma incidentului.

Viv nu este antrenată să caute ajutor dacă leșin sau cad pe jos. Ar fi putut la fel de ușor să fugă acasă sau să fugă de tot, dar a rămas cu mine și a găsit ajutor, ceea ce demonstrează legătura specială dintre noi. Ea m-a făcut foarte mândru în acea zi și, după cum vă puteți imagina, a primit câteva recompense delicioase în plus când am ajuns acasă”, a mai spus Stephen Dack.

Viv și-a găsit stăpânul iubit anul trecut, prin asociația Hearing Dogs for Deaf People.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net