Este bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit?


    Da, este foarte bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit foto: 123RF
Da, este foarte bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit foto: 123RF

Da, este foarte bine să îţi impui standarde în căutarea unui bărbat potrivit. Standardele te ajută să te ghidezi cumva, să ai o oarecare siguranţă că nu alegi greşit. Persoanele care nu se respectă tind să fie în relații în care sunt tratate nepotrivit, iar persoanele care ştiu ce vor de la viaţă, care se respectă tind să fie în relații în care sunt tratate bine. Acest lucru sugerează că, având standarde înalte, este mult mai probabil să ajungeți la tipul de relație pe care îl doriți, mai degrabă decât să priviți în direcția opusă și să lăsați lucrurile să curgă de la sine.

Într-o relație suficient de bună, oamenii au așteptări față de modul în care sunt tratați. Ei se așteaptă să fie tratați cu bunătate, iubire, afecțiune și respect. Nu tolerează abuzul emoțional sau fizic. Se așteaptă ca partenerul lor să fie loial. Acest lucru nu înseamnă că se așteaptă ca în relația lor să nu existe conflicte. Chiar și cuplurile fericite le au. Conflictul este sănătos  până la un punct, deoarece duce la o mai bună înțelegere.

Chiar și atunci când vi se pare că totul este în regulă, nu lăsați totuși ca micile nemulțumiri să treacă nerostite, pentru că ele se pot aduna și pot ajunge să vă ucidă relația.Comunicarea nu se face doar pentru a fi împărtășite sentimentele negative, ci și pentru a celebra momentele în care partenerul a făcut ceva ce merită apreciat.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg