Eurovision 2015, cu rochii şi bijuterii de Hollywood

7 martie 2015
article img
Una din rochiile ce vor fi purtate la Eurovision 2015 de către prezentatoarea Alina ŞerbanFoto Roberto Sălceanu

Prezentatoarele TVR Alina Şerban, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu de la marea finală naţională Eurovision România 2015 din 8 martie, de la Craiova, vor purta ţinute elegante şi sexy, modele purtate şi de mari vedete internaţionale pe covoarele roşii ale unor evenimente importante din SUA.

Rochiile de seară pe care le vor îmbrăca Alina, Ioana şi Florina, cele trei prezentatoare de la Eurovision 2015, finala din România, sunt asigurate de Cristallini Fashion Internațional și creaţii pe care celebrităţi din America le-au purtat chiar anul acesta la gale precum „Screen Actors Guild Awards 2015”, „Critic's Choice Awards 2015”, „People's Choice Awards 2015” (Los Angeles), „Fighters Only World MMA Awards 2015” (Las Vegas), „Hollywood Stands Up To Cancer 2015” (Los Angeles) etc.

article img
Prezentatoarea TVR Alina Şerban probează una din rochiile de la Eurovision 2015Foto Roberto Sălceanu

Nici prezentatorul Andrei Boroşovici nu se lasă mai prejos. Stilistul TVR, Rodica Puca, i-a ales singurului reprezentant al sexului masculin din grupul de prezentatori de la Eurovision 2015, finala din România, ţinute „în stil italian” de la Bigotti România.

article img
Stilistul Rodica Puca nu lasă nici un detaliu să-i scape. Freza prezentatorului Andrei Boroşovici a fost şi ea aranjată Foto Roberto Sălceanu

Eurovision 2015: Rochiile prezentatoarelor show-ului FOTO EXCLUSIV

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img

Eurovision 2015: Bijuteriile Swarovski vor străluci

Prezentatoarele TVR îşi vor completa ţinutele din seara cea mare cu eleganţii pantofi stiletto purtând semnătura Anei Pârvan, care a realizat încălțămintea pentru ele în numai o zi, iar bijuteriile pe care le vor purta vin de la Crystal-Fashion. De asemenea, creatoarea Roxana Budnaru a dorit și ea să asigure uneia dintre prezentatoare o rochie pentru finala Eurovision România din 8 martie.

article img
Bijuteriile care vor fi purtate la Eurovision 2015Foto Roberto Sălceanu

Toate ţinutele vor putea fi admirate duminică seara (8 martie), începând cu ora 20.30, pe scena Sălii Polivalente din Craiova, când va avea loc finala selecției naționale a concursului Eurovision 2015. Show-ul va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe www.tvrplus.ro. Tot de Ziua Femeii, va fi desemnat reprezentantul țării noastre la concursul Eurovision de la Viena din luna mai.

Eurovision 2015: Ascultă cele 12 melodii care au intrat în finală