Eurovision 2015: Voltaj, gafă de proporţii într-un interviu acordat presei turceşti

image
Eurovision 2015 - Trupa Voltaj a câştigat Finala Naţională şi va merge la VienaFoto: Captură TVR

Eurovision 2015 se apropie cu paşi repezi! Trupa Voltaj, desemnată să reprezinte România la evenimentul muzical de amploare, cu piesa "De la capăt", speră să obţină un punctaj care să-i asigure un loc fruntaş la Viena, la sfârşitul lunii mai. Recent, însă, băieţii se pare că au gafat într-un interviu acordat unei publicaţii turceşti.

Reprezentanţii trupei Voltaj au făcut o mare gafă, chiar înainte de Eurovision 2015! Băieţii se pare că îşi pot lua adio de la voturile turcilor, după ce le-au mărturisit acestora că muzica lor tradiţională nu îi inspiră deloc, ci... îi irită, potrivit Ring.

Eurovision 2015: Voltaj, fără votul turcilor?

Întrebați de "turesc.net" ce gen de muzică nu suportă să asculte, artiștii de la Voltaj au mărturisit, înainte de Eurovision 2015: "Nu putem asculta manele. Acesta este un stil de muzică românesc, o combinație între muzica orientală turcească și cea țigănească". Pe de altă parte, însă, băieţii au recunoscut că ascultă și îi inspiră muzica artiştilor de la Metallica, Rammstein, Queen. Cât despre favoriții lor la Eurovision 2015, au spus că, în Marea Finală a concursului de amploare din acest an, "sunt câteva piese și câteva voci bune".În plus, în același interviu, concurenţii de la Eurovision 2015 au fost întrebați şi despre povestea melodiei "De la capăt"...

"Vrem să facem cunoscut la nivel internațional că mulți copii sunt lăsați singuri acasă, în timp ce părinții lor muncesc în străinătate pentru a le oferi șansa unui trai decent. «De la capăt» e mai mult decât un cântec, e un manifest. Sunt multe cazuri dramatice în care sunt implicați copii. Ei sunt traumatizați din cauza lipsei de afecțiune, deși primesc daruri și colete de la părinți. Oamenii trebuie să știe că românii nu sunt leneși sau hoți și că marea majoritatea muncesc din greu și cinstit, făcând sacrificii uriașe. Deci, ei trebuie respectați și nu discriminați din această cauză", au adăugat artiștii, înainte de Eurovision 2015, potrivit aceeliaşi surse.

Eurovision 2015: "De la capăt", o piesă cu mesaj sensibil

Povestea melodiei "De la capăt" este inspirată din vieţile a mii de copii ai căror părinţi au plecat la muncă în străinătate, pentru a le asigura un viitor mai bun, se arată pe site-ul dedicat artiştilor care participă la Eurovision 2015.

"Nu ne-am gândit la Eurovision când am scris acest cântec, dar mai târziu ne-am dat seama că acest concurs ar fi o bună oportunitate de a atrage atenţia asupra acestei campanii", a mărturisit Călin Goia, înainte de Eurovision 2015.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
MIG-21 Lancer
rege Charles jpg
image
image
image
image
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg