Experiența sexuală bizară a unei femei: «Îmi spăla vaginul cu vată și spirt înainte și după sex»


    O femeie a povestit pe Internet prin ce experiență sexuală bizară a trecutFoto: Instagram
O femeie a povestit pe Internet prin ce experiență sexuală bizară a trecutFoto: Instagram

Cu toții visăm mai devreme sau mai târziu la o relație perfectă. În lumea contemporană, rețele de socializare ar trebui să ușureze modalitatea de a găsi pe cineva potrivit, dar de multe ori se întâmplă exact contrariul sau cel puțin aștepăritle noastre sunt prea mari.

O femeie a povestit sub anonimat pe un site pentru întâlniri că are parte de cea mai ciudată relație. A cunoscut un bărbat pe Internet de care s-a îndrăgostit iremediabil și în plus, îi pune la dispoziție și un confort material considerabil. Totul părea ca o frumoasă poveste de dragoste cum întâlnești numai în basme.

„M-a încântat cu bani și afecțiune, iar iubirea noastră a devenit atât de profundă încât încele din urmă m-a dus la familia lui și mi-a promis că mă va lua de soție. Mi-a cumpărat chiar și o mașină și un iPhone7, apoi m-a cerut în căsătorie”, a povestit femeia, potricit Metro.co.uk.

Lucrurile păreau normale până în momentul în care cei doi au ajuns în pat. Femeia a scris pe rețeaua de socializare că înainte de a face sex, el i-a spălat vaginul cu vată și spirt. „Operațiunea” de dezinfectare s-a aplicat apoi și după ce au întreținut relații intime. „N-am prea obiectat din cauza darurilor pe care mi le-a dat și nu am vrut să-l supăr.”. dar în ciuda faptului că a primit o mașină, un telefon extrem de scump și a fost și cerută în căsătorie, femeia mărturisește că timp de patru zile n-a putut să urineze normal din cauza acelei spălări cu dezinfectant.

Ea a scris pe Internet întâmplarea prin care a trecut pentru a cere sfaturi de la alte persoane. „Cum să-l înfrunt pe tipul ăsta fără a-mi lua cadourile înapoi? Mașina lui e așa drăguță...”

shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Dan Negru, prezentoator Kanal D
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Parasutistii comemorati la Jilava FOTO Fundatia Gavrila Ogoranu crop jpg
bautura - sticla vin - mahmureala FOTO 123RF
image
image
image
image
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png