Experiența sexuală bizară a unei femei: «Îmi spăla vaginul cu vată și spirt înainte și după sex»


    O femeie a povestit pe Internet prin ce experiență sexuală bizară a trecutFoto: Instagram
O femeie a povestit pe Internet prin ce experiență sexuală bizară a trecutFoto: Instagram

Cu toții visăm mai devreme sau mai târziu la o relație perfectă. În lumea contemporană, rețele de socializare ar trebui să ușureze modalitatea de a găsi pe cineva potrivit, dar de multe ori se întâmplă exact contrariul sau cel puțin aștepăritle noastre sunt prea mari.

O femeie a povestit sub anonimat pe un site pentru întâlniri că are parte de cea mai ciudată relație. A cunoscut un bărbat pe Internet de care s-a îndrăgostit iremediabil și în plus, îi pune la dispoziție și un confort material considerabil. Totul părea ca o frumoasă poveste de dragoste cum întâlnești numai în basme.

„M-a încântat cu bani și afecțiune, iar iubirea noastră a devenit atât de profundă încât încele din urmă m-a dus la familia lui și mi-a promis că mă va lua de soție. Mi-a cumpărat chiar și o mașină și un iPhone7, apoi m-a cerut în căsătorie”, a povestit femeia, potricit Metro.co.uk.

Lucrurile păreau normale până în momentul în care cei doi au ajuns în pat. Femeia a scris pe rețeaua de socializare că înainte de a face sex, el i-a spălat vaginul cu vată și spirt. „Operațiunea” de dezinfectare s-a aplicat apoi și după ce au întreținut relații intime. „N-am prea obiectat din cauza darurilor pe care mi le-a dat și nu am vrut să-l supăr.”. dar în ciuda faptului că a primit o mașină, un telefon extrem de scump și a fost și cerută în căsătorie, femeia mărturisește că timp de patru zile n-a putut să urineze normal din cauza acelei spălări cu dezinfectant.

Ea a scris pe Internet întâmplarea prin care a trecut pentru a cere sfaturi de la alte persoane. „Cum să-l înfrunt pe tipul ăsta fără a-mi lua cadourile înapoi? Mașina lui e așa drăguță...”

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Horoscop dragoste webp
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Fane Croația la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 FOTO Profimedia (2) jpg
11 septembrie
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg