Expresii excitante pe care toți bărbații vor să le audă în pat

Ultima actualizare:

    Nu există bărbat care să nu-şi dorească să audă expresii mai deocheatea din gura iubitelor mai ales când sunt în cele mai intime momentefoto: 123RF
Nu există bărbat care să nu-şi dorească să audă expresii mai deocheatea din gura iubitelor mai ales când sunt în cele mai intime momentefoto: 123RF

Bărbații recunosc că îi excită enorm femeile dezinhibate care vorbesc mai deocheat în dormitor. De aceea, trebuie să știți că seducţia implică şi tot felul de expresii potrivite care să-l facă pe partener să se simtă mândru de prestaţia lui sexuală.

Vrei ca iubitul tău să se simtă tot timpul atras de tine? Iată câte expresii excitante pe care toți bărbații vor să le audă atunci când sunt în intimitate din gura partenerelor.

1. Mă exciţi la maximum

Sunt unele expresii excitante care îţi pot schimba viaţa sexuală. Nu există bărbat care să nu-şi dorească să audă aşa ceva din gura iubitelor mai ales când sunt în cele mai intime momente. Posibil să rămâi uimită când vei constata că anumite cuvinte la care nici nu te-ai fi aşteptat poate să-i provoace reacţii de fericire de nedescris.

2. Îmi tremură tot corpul de plăcere

Tremuratul este un semn al plăcerii şi al aprecierii faţă de calităţile pe care bărbatul le are în dormitor. Va fi nespus de fericit să vadă că te poate aduce pe culmile extazului şi totul datorită lui. Iar dacă îi şi spui acest lucru cu siguranţă nu va rămâne indiferent.

3. O simt adânc în mine

Aceste expresii dacă sunt folosite în contextul potrivit pot face minuni. De exemplu, odată spuse de partenere în intimitate, aceste cuvinte se asociază în mintea bărbatului cu ceva cât se poate de erotic şi provocator. Acest lucru îl face să se simtă mult mai încrezător şi mai atras de iubită.

4. Îmi place cum te mişti

Nu există bărbat care să nu fie încântat când femeia din patul lui apreciază astfel de calităţi şi mai mult de atât să i le şi laude. Cuvinte care îţi pot schimba viaţa sexuală şi să o facă şi mai interesantă sunt multe. Important este ca partenera de viaţă să aibă curaj să ţi le spună. Felul în care bărbatul se mişcă în pat poate face dintr-o banală partidă de sex una de neuitat.

image
image
image
image
image
image
shutterstock bani 1953888304 jpg
pexels photo 1629781 jpg
planetele jpg
bloc în construcții Suceava jpg
imagine NASA 2 jpg
Tramvai Bozankaya la Timişoara FOTO Ş.Both