Fă sex ca să slăbeşti mai repede. 5 poziţii-minune


    Sexul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a scăpa de kilogramele acumulate mult mai repedefoto: Click!
Sexul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a scăpa de kilogramele acumulate mult mai repedefoto: Click!

Sexul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a scăpa de kilogramele acumulate mult mai repede. Aşa că, dacă tot aveţi grijă de felul în care arătaţi, de ce să nu profitaţi de ocazie şi să puneţi în practică pozitiile care vă pot ajuta să ardeţi calorii bune, dar şi să aveţi parte de o aventură erotică uimitoare.

Dacă vreţi să mai slăbiţi puţin trebuie să încercaţi în fiecare seară câte o poziţie care să vă solicite. Iată câteva poziţii sexuale care să vă ajute să slăbiţi mai repede într-un mod plăcut.

1. Mausala

Această poziţie este recomandată unui cuplu care vrea să scape mai repede de kilogramele în plus.Totuşi, bărbatul trebuie să fie puternic, invincibil, deoarece susţine toată greutatea femeii. Pe lângă faptul că este extrem de erotică, această ipostază este destul de solicitantă pentru ambii parteneri, ceea ce înseamnă că într-un timp foarte scurt, vor arde mai multe calorii.

2. Viparitaka

Ce rost are să mai mergeţi la sală şi să faceţi antrenamente obositoare când puteţi foarte bine să slăbiţi într-un mod mult mai plăcut chiar în dormitor. De exemplu, poziţia “Viparitaka” este una dintre cele mai bune posturi sexuale în care se ard cele mai multe calorii, dar care oferă şi satisfacţie maximă ambilor parteneri. În timp ce femeia se arcuieşte pe spate, ţinându-se cu mâinile de gâtul bărbatului, acesta o poate penetra adânc.

3. Femeia deasupra

Este o ipostază sexy şi vă învaţă cum să vă sincronizaţi trupurile pentru a atinge orgasmul în acelaşi timp. Pe de altă parte, este una dintre acele poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii. Dacă vreţi să mai slăbiţi puţin merită să abuzaţi de acest "exerciţiu" fizic!

4. Samimelana

O postură specială datorită faptului că se evită ceea ce pentru unii ar părea destul de banal, adică statul la orizontală. Bărbatul stă în picioare, femeia în braţele lui, încolăcindu-şi braţele în jurul gâtului. Poziţia permite demonstrarea forţei fizice atât a bărbatului, cât şi a femeii. Din acest motiv, merită pusă în practică cât mai des, dacă vreţi să slăbiţi mai repede.

5. Indrani        

Această poziţie este recomandată unui cuplu interesant, însă amândoi partenerii trebuie să aibă o forţă specială. Pe de altă parte, în această ipostază au posibilitatea să ardă foarte multe calorii şi să ajungă la silueta mult dorită într-un timp mai scurt.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg