Fac burtă ca apoi să slăbească cu clienţii


    Ia 14 kilograme  pe care le  “arde” apoi
Ia 14 kilograme pe care le “arde” apoi

Au un succes nebun! Cuplul de antrenori de fitness Sharny şi Julius Kieser din Australia testează pe propria piele programele de fitness pe care le propun clienţilor. Se îngraşă şi apoi slăbesc împreună cu ei.

Dau rezultate extraordinare! Sharny, de 36 ani, şi soţul ei, Julius Kieser, de 35 de ani, din Queensland, au inventat programele de slăbire Mama Perfectă şi Tatăl Perfect. Ca să le dovedească eficacitatea, ei se pun la îngrăşat şi apoi le urmează împreună cu clienţii lor. Mii de persoane şi-au recăpătat dimensiunile ideale ale corpului datorită acestora.

Se îndoapă să se  îngraşe 17 kilograme  pe care le dă jos
Se îndoapă să se îngraşe 17 kilograme pe care le dă jos

De aceea, programele cuplului Sharny şi Julius Kieser, care sunt părinţii a şase copii, se bucură de interesul a din ce în ce mai mulţi clienţi. Cu toţii urmăresc cu atenţie tot ceea ce fac antrenorii lor, care dau jos surplusul de kilograme odată cu ei. Programele de slăbire durează numai opt săptămâni şi se adresează atât persoanelor cu copii, dar şi celor care nu sunt mame sau taţi. Înainte de a le începe, Sharny şi Julius se pun la îngrăşat timp de o lună. Se îndoapă cu produse fast-food şi cu dulciuri ca să pună pe ei slana pe care urmează să o dea jos.

De obicei, ea se îngraşă de la 55 de kilograme la 69 de kilograme, iar el de la 92 de kilograme la 109 kilograme. Urmând propriile programe de slăbire, Sharny demonstrează că poate să dea jos fără probleme 14 kilograme, iar Julius se descotoroseşte de 17 kilograme. “Vrem să arătăm că programele pe care le propunem sunt sută la sută adevărate. Asigurăm clienţilor totală transparenţă pentru ca să capete încredere şi să lupte până la sfârşit cu kilogramele. Am făcut programe cât mai uşoare pentru ca să le putem urma şi noi înşine”, a spus Julius.

Amândoi antrenorii de fitness recunosc că le este foarte greu să slăbească după ce se îngraşă. Şi asta deoarece devin dependenţi de zahăr în perioadele în care urmează curele de îngrăşare cu dulciuri.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg