Fantezia sexuală care nu poate fi pusă în practică de oricine

simeon stalpnicul png
Sexul în grup nu este pentru oricine, necesită foarte multă sensibilitate socială și etichetă, care sunt făcute cunoscute de obicei de cel care organizează orgiafoto: 123RF

Sexul în grup nu este pentru oricine, necesită foarte multă sensibilitate socială și etichetă, care sunt făcute cunoscute de obicei de cel care organizează orgia. Cele mai reușite asemenea reuniuni implică reguli specifice despre ce este și ce nu este posibil, care sunt prezentate cu mult înainte ca vreun individ să-și fi scos hainele. Mai precis, cele mai multe sesiuni de sex în grup sunt plănuite cu săptămâni înainte.

Această fantezie poate fi pusă în practică în locuința cuiva, într-o încăpere specială dintr-un club de swingeri, sau este posibil să vă întâlniți partenerii de orgie într-un local, unde să conversați mai întâi și să beți ceva înainte de a vă retrage altundeva, de obicei într-o cameră de hotel.

Un alt mod în care poate avea loc sexul în grup, de obicei versiunile la care participă trei persoane, este ca dumneavoastră și partenerul să cădeți de acord să acostați altă persoană și s-o aduceți acasă. Alții pot opta pentru un weekend de swingeri, la care participă cupluri cu idei similare și la care toate aspectele logistice sunt puse la punct de club. Altă obțiune ar fi să parcurgeți anunțurile publicitare personale, căutând individul sau cuplul potrivit cu care să faceți sex.

„Persoanele care ies împreună fără obligații se angajează de asemenea ocazional în sexul în grup, care înclude în esență prieteni, ceea ce înseamnă avantaje dublate. Dacă vă treziți într-o situație de sex în grup, dar nu doriți să vă angajați în acțiuni intime, n-o faceți. Dacă este posibil, încercați totuși să dați dovadă de tact când refuzați, nu fiți niciodată dezagreabili sau insultători”, a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
ruxi si cristi mitrea jpg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
florin piersic actor roman jpg
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
paris fashion week profimedia 0726338599 jpg
image
image
image
image
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png