«Femeia-pisică», arestată pentru că și-a tăiat iubitul cu foarfeca


    "Femeia pisică" a fost arestatăFoto: Getty
"Femeia pisică" a fost arestatăFoto: Getty

Jocelyn Wildenstein (76 de ani), cunoscută drept "Femeia-pisică", a fost arestată după un conflict extrem de violent cu iubitul său în vârstă de 49 de ani, designerul Lloyd Klein. Furia ei a ajuns la asemenea cote, încât a luat o foarfecă și l-a crestat pe bărbat pe piept.

Acseat a fost nevoit să o închidă pe iubita lui într-un dulap, până au ajuns polițiștii la fața locului și au arestat-o. Jocelyn deține un apartament de lux în clădirea lui Donald Trump. Acolo a și avut loc scandalul. În creierii nopții, în jurul orei 1.30, "Femeia-pisică" s-a dezlănțuit și și-a scos ghearele. La propriu, căci s-a apucat să-și zgârie partenerul. Nu s-a oprit aici, ci a apucat o foarfecă și l-a crestat pe Lloyd Klein în zona pieptului, relatează Daily Mail.


    Lloyd și Jocelyn, în vremuri mai pașniceFoto: Getty
Lloyd și Jocelyn, în vremuri mai pașniceFoto: Getty

Jocelyn a devenit cunoscută drept "femeia pisică" grație numeroaselor operații estetice pe care le-a suferit.A cunoscut faima în întreaga lume după ce a cheltuit patru milioane de dolari pe chirurgii estetice pentru a arăta ca o pisică. A făcut asta de dragul fostului ei soţ, Alex Wildenstein, căruia îi plăceau la nebunie felinele. Aceasta se bucură de o avere formidabilă, dobândită în 1999, în urma divorțului de Alec , un om de afaceri francez care a și decedat în 2008, din cauza unui cancer la prostată. La momentul separării, Jocelyn a primit suma de 2,5 miliarde de dolari, dar și câte 100 de milioane de dolari anual.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
Wednesday Addams dance jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
 Lewandowski și Messi FOTO Profimedia
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg