Femeile nu simt nevoia să facă sex spontan dacă nu sunt stimulate de dorința bărbatului

23 martie 2021
article img
Femeile recunosc că nu simt nicio nevoie spontană de sex dacă nu sunt stimulate de dorința bărbatuluifoto: Pixabay.com

Dacă ai o parteneră care nu inițiază partide de sex pe cât de des ți-ai dori tu, poate ar trebui să te întrebi dacă nu cumva așteaptă același lucru din partea ta. Cele mai multe femei au o nevoie foarte conturată de a se simți dorite din punct de vedere sexual. Și bărbații doresc același lucru, desigur. Dar pentru reprezentantele sexului frumos este un subiect mai delicat, de care se plâng tot mai des.

Multe dintre ele recunosc că nu simt nicio nevoie spontană de sex dacă nu sunt stimulate de dorința bărbatului. Iar în acest caz, sexologii ar cataloga dorința lor ca venind drept răspuns la un stimul. Femeile recunosc că cel mai mult le excită acest aspect.

Cuplarea heterosexuală poate fi asemănată cu invitația clasică la dans. El trebuie să o invite, iar dansul poate fi chiar plăcut, dar cel mai important lucru rămâne inițiativa lui de a o invita. Desigur, uneori este amuzant să îl invite ea pe el, dar dacă acesta este singurul mod de a-l face să danseze, ea va simți în scurt timp că ceva e în neregulă.

Majoritatea bărbaților reacționează diferit. Se bucură dacă partenera își dorește să facă sex cu ei, dar nu au nevoie neapărat de dorința ei pentru a se simți excitați. Din partea lor, dorința este spontană.