Filmul de pe Netflix în care joacă numai actori celebri și îndrăgiți de public. A ajuns în trending în 100 de țări și te ține lipit de ecran

Ultima actualizare:

Un nou film de pe Netflix a făcut furori la scară largă. Producția a fost lansată anul acesta, iar oamenii l-au adus deja în topul celor mai îndrăgite filme de pe platformă.

Filmul „Aventura în familie” a făcut furori pe Netflix
Filmul „Aventura în familie” a făcut furori pe Netflix

Filmul de pe Netflix care a cucerit lumea

Filmul care a rupt audiența la nivel mondial se numește „Aventură în familie” și are la bază o mulțime de actori celebri, cum ar fi Zac Efron și Nicole Kidman. Deși a fost lansat recent, cei care l-au vizionat deja sunt de părere că este foarte reușit. Pe Netflix, acesta ocupă primul loc într-un top de 10 cele mai apreciate filme în România.  

Producția are ca subiect central o poveste de dragoste uluitoare, care dă startul unor consecințe hilare pentru o tânără, mama ei și șeful ei star de cinema. Acesta se confruntă cu obstacolele în dragoste, sex și identitate.

„Am văzut în el o poveste de maturizare pentru trei personaje diferite în trei etape diferite ale vieții lor. Treceam prin propriul meu fel de tranziție către ceea ce Gail Sheehy a numit a doua maturitate, unde, după ce ți-ai îndeplinit toate așteptările și ai fost ceea ce trebuie să fii pentru toți ceilalți, și ai realizat ceva, iar copiii au crescut și toate chestiile astea, ai șansa de a fi cine ești și lucrurile pe care le-ai pierdut pe drum”, spune Lagravense.

Personajul pe care îl interpretează Nicole Kidman, și anume Brooke, întreține acțiunea filmului. Fiica ei va trebui să ajungă să se maturizeze într-un stil propriu, în timp ce explorează viața profesională și întâmpină necazuri pe plan personal.

„Îmi place frustrarea constantă a lui Zara. Mă distrează pentru că este suficient de conștientă de sine pentru a ști că este un adult furios, dar are și un mare simț al umorului și adoră oamenii care o înnebunesc cel mai mult”, spune King.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net