Foodpanda recomandă: Nicio zi fără o masă delicioasă! Întâmpină-l pe Moş Nicolae cum se cuvine! (Publicitate)

Ultima actualizare:

    Comandă o masă delicioadă de Moş NicolaeFoto: Foodpand.ro
Comandă o masă delicioadă de Moş NicolaeFoto: Foodpand.ro

În seara asta vine Moşul, motiv de sărbătoare şi de cadouri pentru cei mici şi cei mari. Tu cum îl aştepţi?

Oricât de ocupat ai fi, indiferent de ora la care ajungi acasă, de Moş Nicolae trebuie sa-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou tocmai pe gustul lor. Şi pentru că nimic nu e mai frumos ca o masă îmbelşugată, foodpanda îţi recomandă un meniu special de Moş Nicolae, cu care îi poţi surprinde pe cei dragi pe nevăzute!

Nu lăsa pe nimeni să gătească! Comandă în drum spre casă o masă delicioasă de pe foodpanda.ro cu tot ce le place lor mai mult şi surprinde-i cu aromele bucătăriei româneşti sau internaţionale! Primeşti cadou pe loc şi o reducere de 10 lei!

Poti comanda de mancare de pe foodpanda.ro de la cele mai bune restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau si Sibiu, de pe calculator, accesand www.foodpanda.ro, sau de pe aplicatia mobila pe care o gasesti gratuit in Appstore, Google Play si Windows Store.

Poţi comanda de mâncare de pe foodpanda.ro de la cele mai bune restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau si Sibiu, de pe calculator, accesand www.foodpanda.ro, sau de pe aplicatia mobila pe care o gasesti gratuit in Appstore, Google Play si Windows Store.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net