FOTO Cum să decorezi cu stil masa de Crăciun

Ultima actualizare:

    Masa de Crăciun poate arăta senzaţional cu un pic de imaginaţie
Masa de Crăciun poate arăta senzaţional cu un pic de imaginaţie

După brad, masa festivă este, cu siguranţă, vedeta zilei de Crăciun. O masă frumos aranjată, cu tacâmuri, accerosrii şi elemente decorative specifice va întregi atmosfera de sărbătoare, iar tradiţionalul prânz în familie va fi un real răsfăţ.

Cu puţină fantezie şi îndemânare, poţi obţine un aranjament spectaculos al mesei. Culorile roşu şi verde specifice acestei perioade pot fi frumos combinate cu albul, auriul şi argintiul. Iată câteva idei de ornamente şi variante care te vor ajuta să îmbraci masa în haine de sărbătoare.

Stabileşte stilul pe care-l vei aborda în ornarea mesei. Poţi opta pentru varianta elegantă şi atunci toate elemente trebuie să exprime rafinament şi delicatese, dar poţi merge şi pe varianta unui decor rustic. Îl poţi obţine cu ajutoul unor mici elemente din in sau pânză, a unor crenguţe şi a unor conuri de brad.


    Foto: casadex.ro
Foto: casadex.ro

Găseşte un mod inedit de împăturire a şerveţelor de masă. O ocazie festivă, cum este prânzul tradiţional de Crăciun, cere şi accesorii pe măsură. Faţa de masă şi şerveţele sunt printre cele mai importante elemente decorative ale unei mese de sărbătoare. Pentru a-i da o notă de eleganţă, încearcă să împătureşti şerveţele într-un mod neobişnuit. O variantă simplă şi de efect este rularea lor şi legarea cu o panglică în ton cu decorul mesei. 


    Foto: casadex.ro
Foto: casadex.ro

Nu uita de scaune. Şi ele fac parte din decor. Decorează-le cu ajutorul unui panglici, a unor bucheţele din crenguţe de brad şi a câtorva globuri. 

Autobuzul a fost avariat, iar scaunele au fost smulse de la locul lor jpeg

Conurile de brad pot constitui un decor ieftin şi de efect al mesei de Crăciun. Vopseşte-le cu un spray argintiu sau auriu. La plecare, pe poţi dărui, ca amintire, invitaţilor. 


    Foto: casadex.ro
Foto: casadex.ro

Lumânările sunt un alt element decorativ care te vor ajuta să înfrumuseţezi aspectul mesei de sărbătoare. Dacă nu ai deja suporturi speciale, poţi încropi chiar tu unul cu ce ai prin casă. Poţi folosi în acest scop boluri, pahare, castroane. Important este aranjamentul din jurul lumânărilor. Creează un decor din crenguţe de brad, de vâsc sau de merişor, din globuri, beteală şi pune-le le în jurul lumânărilor. Acest fel de aranjament arată foarte bine dacă este amplasat chiar în centrul mesei festive. 


    Foto: casadex.ro
Foto: casadex.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net