Gestul prin care partenerul îţi arată că te iubeşte

simeon stalpnicul png
Sărutul este cea mai frumoasă modalitate de a vă exprima sentimentele faţă de persoana pe care o iubițifoto: 123RF

Sărutul este un gest extrem de intim care se întâmplă între o femeie şi un bărbat şi poate menţine flacăra dragostei aprinsă. Pe de altă parte, este cea mai frumoasă modalitate de a vă exprima sentimentele faţă de persoana pe care o iubiți.

Din păcate, pe parcursul relaţiei îl cam dăm uitării. Nu realizăm că sărutul înseamnă romantism şi pasiune şi poate aduce o sumedenie de lucruri bune în viaţa noastră. Unul reuşit poate face ca lumea să se topească în jurul nostru, că este ceea ce ne-a apropiat întâi şi întâi de partener şi îl putem folosi oricând ca să resimţim acea legătură specială.

De cele mai multe ori, bărbaţii obişnuiesc să îl vadă ca pe un mijloc spre un scop ca să ajungă la sex sau să obţină o împăcare. De cealaltă parte, femeile îl folosesc drept un barometru al relaţiei şi măsoară din când în când cu ajutorul lui gradul de implicare al partenerului. Aşadar, nu doar că ele pun mai mare preţ pe sărut pe parcursul relaţiei, dar, să recunoaştem, majoritatea nici nu ar ajunge în dormitor cu un bărbat fără etapa sărutului.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg