Gre┼čeli care, ├«n timp, pot afecta via┼úa sexual─â

simeon stalpnicul png
Lipsa ini┼úierii unei partide de sex este una dintre cele mai mari gre┼čeli pe care le putem face ├«n intimitatefoto: 123RF

Sc├ónteia de la ├«nceputul unei rela┼úii nu va arde precum flac─âra ve┼čnic─â, dac─â nu o aprinzi iar ┼či iar. Din p─âcate, rutina ne acapareaz─â pe to┼úi, ├«ns─â trebuie s─â ne educ─âm, s─â lupt─âm pentru aspectele pe care le vrem ├«mbun─ât─â┼úite, mai ales c├ónd vorbim despre via┼úa intim─â.

├Än articolul de mai jos, vei afla care sunt gre┼čelile pe care le faci cel mai des ├«n via┼úa sexual─â, care nerezolvate pot duce ├«n timp la frustrare.

E┼čti egoist ├«n rela┼úia intim─â sau, din contr─â, prea altruist

Dac─â te sim┼úi tu bine nu conteaz─â cum se mai simte ┼či cel─âlalt. Ori, dac─â el simte pl─âcere, este suficient c├ót s─â uit─âm c─â pentru noi nu este o experien┼ú─â prea pl─âcut─â. Ambele variante sunt c├ót se poate de gre┼čite. Scopul rela┼úiei intime nu este s─â ne transforme pe unul sau pe altul ├«n martiri. Pl─âcerea trebuie s─â fie de ambele p─âr┼úi, iar asta este o preocupare permanent─â a omului cu o via┼ú─â intim─â s─ân─âtoas─â.

Nu con┼čtientizezi c─â o bun─â comunicare face ca via┼úa sexual─â s─â fie una extraordinar─â

Celor mai multe persoane le este aproape imposibil s─â treac─â peste timiditate, ri┼čine, prejudec─â┼úi. Pu┼úine sunt cuplurile pe care le auzim c─â au o comunicare bun─â din punct de vedere sexual. Nu suntem robo┼úi, nu ┼čtim ce e ├«n mintea celui de l├óng─â noi sau ce ├«┼či dore┼čte, dac─â nu discut─âm. Suntem diferi┼úi, avem tr─âiri diferite, pasiuni diferite, fantezii diferite. Gusturile sexuale sunt at├ót de variate, chiar ┼či momentele zilei pot dicta anumite preferin┼úe ├«n materie de sex. Poate ├«ntr-o zi vrei s─â de┼úii controlul, ├«n alta s─â fi dominat. De aceea, o bun─â comunicare de┼úine cheia unei vie┼úi sexuale cu adev─ârat reu┼čite.

Nu iei niciodat─â ini┼úiativa, ├«l a┼čtep┼úi pe cel─âlalt

Lipsa ini┼úierii unei partide de sex este una dintre cele mai mari gre┼čeli pe care le putem face ├«n intimitate. Ar fi interesant s─â afl─âm c├óte partide de sex s-au irosit pentru c─â unul dintre parteneri n-a avut curajul s─â arate c─â vrea s─â fac─â dragoste, iar cel─âlalt n-a ├«ndr─âznit pentru c─â s-a sim┼úit nedorit sau pentru c─â, pur ┼či simplu, s-a s─âturat s─â fie mereu el cel care ini┼úiaz─â sexul. Pe l├óng─â faptul c─â rela┼úia va avea de suferit, din cauza dezechilibrului dorin┼úei, nici noi nu ne vom sim┼úi prea bine pentru c─â nu ne exprim─âm deschis ┼či u┼čor poftele sexuale.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
1 alternative pentru apa calda la temperatura optima jpg jpeg
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg