Greşeli pe care le fac bărbaţii în intimitate


    Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelorfoto:123RF
Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelorfoto:123RF

Bărbaţii se cred adesea invincibili în pat şi au impresia că nu greşesc cu nimic când vine vorba de satisfacerea partenerelor.Tocmai din dorinţa de a fi cât mai buni sau din exces de zel, reprezentanţii sexului puternic au tendinţa de a da rateuri în momentele cele mai intime.

Multe dintre femei evită să vorbească cu ei despre aceste eşecuri ori se prefac că au orgasm şi că sunt mulţumite. Iată câteva dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac bărbaţii în dormitor.

Se grăbesc

Actele sexuale cu un preludiu scurt sau chiar inexistent înseamnă pentru femeie o pierdere de timp, iar partenerii sunt astfel văzuţi drept amanţi nepricepuţi. O reprezentantă a sexului frumos trebuie să fie stimulată înaintea actului în sine atât pentru a evita durerea, cât şi pentru a intensifica plăcerea.

Nu acordă suficient timp stimulării clitorisului

Mulţi bărbaţi cred că orgasmul este doar rezultatul penetrării. Ceea ce nu ştiu ei este că 70% dintre femei au orgasm datorită stimulării clitorisului. Dacă aceştia ar acorda suficientă atenţie acestui punct erogen, femeile ar fi extrem de fericite.

Îi puteţi oferi plăcere unei femei cu degetul, cu limba sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru clitoris. Sau puteţi, pur şi simplu, să o întrebaţi cum îi place să fie stimulat clitorisul. Unora le place contactul direct, pentru altele, aşa ceva este prea  intens. Dacă este prea sensibilă, masaţi zonele laterale ale clitorisului, pentru a-l lubrifia şi pentru  a o excita.

Se compară prea mult cu performanţele altora

Unii bărbaţi au idei preconcepute cu privire la cât de des ar trebui să facă sex. Orientându-se după ce aud de la alţii ei ajung să se simtă prost sau chiar nefericiţi în relaţie. Tind să se compare cu ceilalţi despre care cred că au parte de sex mai mult, mai bun şi mai des.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
serban huidu si mihai gainusa
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg