Hai la puşcărie să îi tragem o beţie!


    Clienţii plătesc bani grei să fie înghesuiţi în celule şi îmbrăcaţi în salopete numerotateFoto: AFP
Clienţii plătesc bani grei să fie înghesuiţi în celule şi îmbrăcaţi în salopete numerotateFoto: AFP

Consumatorii „profesionişti” de alcool din estul Londrei au parte acum de o nouă provocare: barul Alcotraz. Cei care vin să bea aici trebuie să ştie de la bun început că lasă hainele civile la intrare şi pun salopeta portocalie, primesc un număr de ordine şi vor fi închişi în celule. Iar dacă fac nazuri, gardienii le „tăbăcesc” spinarea şi îi duc la carceră.

Amatorii de „o beţie de neuitat” găsesc la Alcotraz Prison Cocktail Bar, din estul Londrei, condiţiile de coşmar specifice celui mai de temut penitenciar din istoria SUA - Alcatraz. Barul şi-a deschis oficial porţile abia recent şi deja nu mai face faţă rezervărilor.

Până şi barmanii de aici au un aspect înfricoşător
Până şi barmanii de aici au un aspect înfricoşător

Şi asta pentru că aici nu poţi bea o bere decât îmbrăcat în salopetă portocalie de deţinut, nu stai la mese, ci pe paturi tari de fier, închis în celule, mergi la toaletă doar însoţit de un gardian şi cât stai la WC ţi se montează la glezne greutăţi de plumb. Lăsând la o parte faptul că aici lucrează barmani celebri, atmosfera specifică închisorii de pe insula Alcatraz, din golful San Francisco, îi face până şi pe cei mai tari de înger să tremure un pic. Un lucru e însă liniştitor pentru toată lumea: după ora 23.15 nu se mai servesc băuturi şi „deţinuţii” sunt eliberaţi.

Gardienii bagă teroarea în toţi cei certaţi cu legea
Gardienii bagă teroarea în toţi cei certaţi cu legea

Pentru petrecerea de Halloween, angajaţii barului Alcotraz pregătesc ceva cu totul special. „Carcera” este deja ocupată de o gaşcă de petrecăreţi şi asta pentru că acesta e singurul loc ce va scăpa de intervenţia în forţă a „mascaţilor” care vor simula o intervenţie în caz de răzmeriţă. O bere costă aici între 6 şi 8,5 lire sterline şi 50 ml de tărie variază între 12 lire sterline şi 28 de lire sterline.

Cocteilurile sunt servite în cutii de conserve ruginite
Cocteilurile sunt servite în cutii de conserve ruginite

La petrecerile tematice de aici, deţinuţii se împart în mai multe găşti (n.r. hispanici, asiatici, africani, arieni sau est-europeni) care simulează între 22.00 şi 23.15 posibile conflicte între celule, aruncând cu pâine unii într-alţii.

Click! spune

Închisoarea Alcatraz se află pe insula cu acelaşi nume, situată în golful San Francisco. Insula de gresie are lungimea de 500 m, înălţimea de 41 m şi are o suprafaţă totală de 85.000 mp. Din 1861, insula devine închisoare pentru prizonierii de război. Puşcăria e închisă în 1903, restaurată din 1906 în 1911, iar din 1933 devine penitenciar federal. Din 1963 e făcută muzeu.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg