Ham, ham! Căţeii şi-au făcut cafenea

Ultima actualizare:

    Stau în şezlong şi mă răsfăţ, sunt un câine şugubăţ!
Stau în şezlong şi mă răsfăţ, sunt un câine şugubăţ!

Se numeşte „Central Bark” sau pe limba câinească „Lătratul Central” şi este cel mai mare restaurant pentru dulăi din lume. Localul exclusivist pentru patrupede a fost creat de Tony Golden, 53 de ani, şi soţia lui Tanya, de 48 de ani.

 Ei s-au mutat din Myrtle Beach, California, în Manchester încă din 2008 şi au vrut să demareze o afacere care să pună în prim plan animalele de companie. Aşa le-a venit ideea unei cafenele de fiţe pentru căţei. Pentru 7,50 lire sterline pe oră, orice dulău primeşte mâncare proaspăt gătită, o ceşcuţă de cafea pentru căţei (fără cofeină), un periaj complet şi un masaj din partea casei. 


    Un periaj profesionist nu strică niciodată; 25 de oameni sar la primul scheunat al clienţilor; Nu orice căţel are loc în cercul exclusivist  al dulăilor din Manchester
Un periaj profesionist nu strică niciodată; 25 de oameni sar la primul scheunat al clienţilor; Nu orice căţel are loc în cercul exclusivist al dulăilor din Manchester

Fiecare dulău are propriul antrenor personal şi poate comanda direct de la bar mâncarea preferată. Pentru dulăii sportivi, cei doi proprietari au amenajat o piscină cu mingiuţe, o sală de gimnastică dotată cu trambuline şi saltele de ţopăit. În cazul în care căţeii vor „să marcheze teritoriul” o zi întreagă, stăpânii lor trebuie să achite 25,50 de lire sterline. La Central Bark sunt angajaţi 25 de oameni, gata să sară la cel mai mic schelălăit, lătrat sau scheunat al clienţilor. Pereţii sunt îmbrăcaţi în lambriuri ambientale pentru a le da impresia căţeilor că se află în natură. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net