Ham-ham! Mă ling pe bot de la berea asta

22 noiembrie 2015
image
La numai 3 luni, Ralf este un mare amator de bere pentru căţeiFoto: Roberto Sălceanu

Ce mai viaţă de câine! Îmbrăcat la patru ace, plimbat cu maşina în centuri de siguranţă, răsfăţat cu ciocolată şi chiar cu bere. Sunt doar câteva dintre produsele pentru patrupede, la mare căutare în magazinele de profil.

Are 0% alcool, dar are un gust minunat de pui şi e perfectă după o partidă de joacă în aer liber. Berea pentru căţei este ultima fiţă pe rafturile magazinelor pentru animale şi se bucură deja de succes în rândul animăluţelor, în ciuda preţului uşor cam piperat: o sticluţă de doar 0,25 litri costă 8,50 lei.

image
Rafturile magazinelor pentru animale sunt pline cu „delicatese”

“Am înţeles că are vitamine şi am zis să iau şi eu pentru blănos. Am constatat că îi şi place la nebunie. Dacă e cuminte, îl cinstesc cu o bere d-asta. Dar eu aştept să apară aia cu alcool, ca să îl calmez când are prea multă energie”, glumeşte Ştefan Borcea (23 de ani), stăpânul lui Ralf, un Amstaf de trei luni, mare amator de bere pentru căţei.

Foarte apreciată de animăluţe este şi ciocolata, nu cea normală, care nu le pică deloc bine, ci una specială, cu lapte, uleiuri, zaharuri şi pudră de cacao. Este un excelent supliment alimentar şi costă “numai” 5,5 lei/tableta.

“Se vând destul de bine. Sunt mulţi stăpâni care îşi iubesc animăluţele atât de mult că nu ştiu cum să le mai răsfeţe. Au şi bani. Că sunt produse care nu sunt pentru toate buzunarele. Spre exemplu, o centură de siguranţă, care să vă protejeze căţelul în maşină, costă aproximativ 100 de lei. Nu toată lumea îşi permite”, ne-a mărturisit angajatul unui petshop din Capitală.

image
Centurile de siguranţă pentru căţei costă între 60 şi 450 de lei
1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
pepe si yasemine ody
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022