I-a găsit inelul cu diamante pierdut în cascadă. Povestea este incredibilă

Ultima actualizare:

Ce poate fi mai rău decât să îţi pierzi inelul moştenit de la bunica în timpul vacanţei de vis? Prin acest coşmar a trecut turista Nit Phukol, care a fost să viziteze cascada Khlong Lan, din Thailanda. O clipă de neatenţie şi bijuteria cu 10 diamante, de o carată, a căzut în apele învolburate.

Un scafandru profesionist i-a recuperat bijuteria din aur cu 10 diamante de o carată din apele casca
Un scafandru profesionist i-a recuperat bijuteria din aur cu 10 diamante de o carată din apele casca

Nit Phukol a fost distrusă când a realizat că a rămas fără inelul cu 10 diamante pe care îl moştenise de la bunica ei. Bijuteria avea o valoare sentimentală inestimabilă şi femeia a simţit că i se rupe sufletul în mii de bucăţi. ”Admiram cât de frumoasă este cascada Khlong Lan împreună cu fiica şi cu surorile mele. Ne bucuram de clipele de linişte din această vacanţă de la începutul anului, când am simţit că nu mai am inelul pe deget”, a povestit Nit pentru News Flare.

Incidentul s-a întâmplat la scurt timp după ce femeile au băut apă dintr-un izvor din apropierea cascadei aflate în provincia Kamphaeng Phet, la 6 ianuarie. Cu lacrimi în ochi, disperată de pierderea inelului de aur cu diamante Nit Phukol a apelat la scafandrul angajat de conducerea Parcului Naţional Khlong Lan.

Căutările au durat 35 de minute  

Am fost convinsă că cererea mea ridicolă va fi luată în râs de salvatorii angajaţi în cadrul parcului, dar spre surprinderea mea, unul dintre ei a început să se echipeze cu costumul de scafandru şi înarmat cu un detector de metale a început să îmi caute inelul”, a povestit femeia.

Deşi inelul nu costa mai mult de 1.600 de dolari, bărbatul a fost impresionat de valoarea sentimentală a acestuia şi de durerea pe care Nit o simţea din cauza pierderii. După numai 35 de minute, scafandrul a revenit la suprafaţă cu inelul şi a povestit că l-a găsit între două pietre de pe fundul apei.

Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care o simt acum şi vreau să le mulţumesc tuturor celor de la Parcul Naţional Khlong Lan pentru că m-au ajutat. Inelul nu este scump, însă valoarea sentimentală este enormă. Data viitoare când voi reveni la cascadă voi lăsa bijuteria în seiful de la hotel şi voi avea grijă să nu o mai pierd”, a concluzionat Nit. Conform declaraţiilor angajaţilor din cadrul Parcului Naţional, acesta nu este singurul incident de acest gen petrecut în ultimul an aici. Scafandrii care sunt angajaţi pentru a salva turiştii care cad accidental în apă s-au specializat în recuperarea unor obiecte precum bijuterii, ceasuri şi chiar telefoane mobile.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net