I-a pus mobilul preferat pe post de piatră funerară


    Telefonul marca iPhone  are înălţimea de 1,62 metri
Telefonul marca iPhone are înălţimea de 1,62 metri

Durerea pierderii premature a unicei fiice e inimaginabilă! Şi pentru că un părinte vrea să îşi răsfeţe odrasla şi în Viaţa de Apoi, Rais Şamaev din oraşul Ufa, capitala Baschiriei, Rusia, i-a pus la căpătâi cel mai drag obiect: un telefont inteligent de ultimă generaţie.

Telefonul marca iPhone este cel mai mare monument funerar din cimitirul Iuzânoie. Conform localnicilor, „mauzoleul” a costat peste 5.000 de euro şi este gravat manual în marmură neagră, de import. Pe partea din faţă a pietrei funerare care a fost ridicată abia la începutul anului 2018 (n.r. asta deşi Rita Şabaeva, 25 de ani, a pierit în luna ianuarie a anului 2016) o reprezită pe tânăra blondă zâmbind pe o alee din parcul central.

Rita Şamaeva a murit în condiţii misterioase,  iar familia i-a făcut un mormânt pe gustul ei
Rita Şamaeva a murit în condiţii misterioase, iar familia i-a făcut un mormânt pe gustul ei

Din câte se pare, capodopera a fost realizată de artistul local Ilgam Galliulin, dar acesta a negat orice legătură cu acest iPhone. Telefonul mortuar are 1,62 metri înălţime şi respectă în cele mai mici detalii aparatul de care Rita nu se despărţea nici când mergea la toaletă.

Pe partea din faţă a fost  gravat chipul defunctei
Pe partea din faţă a fost gravat chipul defunctei

La căpătâiul defunctei a fost gravat un QR-code pentru a marca faptul că Rita obişnuia adesea să îşi cumpere diferite haine şi accesorii folosind acest sistem. Moartea Ritei este un mister pentru întreaga comunitate. Unii ştiu că ar fi pierit într-un accident, alţii vorbesc că ar fi dispărut în timpul unei expediţii pe munţi.

Un QR-code îi ajută pe posesorii  de iPhone să afle povestea Ritei
Un QR-code îi ajută pe posesorii de iPhone să afle povestea Ritei

Alţii cred că mormântul ar fi gol... „Am încremenit când am văzut un ditamai telefonul mobil în cimitir. De ce să faci în Rusia un monument funerar în formă de telefon american? Este incredibil”, a declarat pentru ProUral groparul Nikolai Evdochimov. Unul dintre localnici a spus că Rita şi-a cumpărat telefonul în timpul unei vacanţe pe care a petrecut-o în Germania, cu un an înainte să moară.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
sex sex 0 jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg