Iată care sunt problemele cuplurilor în primii ani de relaţie


    Sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani ai unei relațifoto:123RF
Sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani ai unei relațifoto:123RF

Sexul reprezintă o cauză obișnuită a problemelor dintre parteneri, mai ales în primii ani ai unei relații. Dacă nu vă înțelegeți în privința unui anumit lucru legat de sex, s-ar putea ca acea problemă să fie destul de ușor de rezolvat.

Totuși, dacă vă certați din orice legat de sex, probabil că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual. Cel puțin, nu în acest moment, dar oamenii se schimbă cu timpul.

Comunicarea reprezintă prima etapă a “tratamentului”. Discuțiile în contradictoriu sunt o formă de comunicare, dar nu una foarte eficientă. Când sunteți amândoi calmi, stabiliți poziția fiecăruia. Nu îl atacați direct pe celălalt și nu îl criticați. Celălalt nu va face altceva decât să se apere, să aibă resentimente și va deveni mai puțin deschis. Ține cont și de punctul de vedere al partenerului.

Mai întâi scoate-ți din cap noțiunea că dacă faci ceva pentru a-ți satisface partenerul acest lucru îți va diminua ție rolul. Dacă nu ești foarte mulțumită de ceva anume, dar nu ai obiecții puternice față de acel ceva, atunci de ce să nu încerci să accepți lucrul acela? Dacă soțului tău îi place să te vadă cu jartiere, sau soției tale îi place să-i faci masaj vreo zece minute, atunci fă-o pentru ea sau el. Asta se numește dragoste.

Există și o altă categorie de aspecte despre care tu și partenerul tau puteți avea opinii foarte diferite, astfel încât unul dintre voi nici măcar nu este dispus să le discute. Sexul anal reprezintă deseori o astfel de problemă. Dacă aveți o viață sexuală senzațională, cu excepția unui singur element, atunci renunțați la el.

Dacă, de exemplu, vrei ca partenera ta să încerce sexul anal sau felația cu ejaculare, iar ea urăște acest lucru, nu insista. Există atâtea și atâtea tehnici de care vă puteți bucura împreună, încât nu merită să stricați totul din cauza unuia.

“Să sperăm că sunteți împreună la bine și la greu și că, în timp, atitudinile oamenilor se schimbă. Ar putea fi a ta. Ar putea fi a partenerului. Dacă chiar nu ajungeți nicăieri, gândiți-vă să mergeți împreună la sexolog”, a spus Paul Jenner în cartea sa “Sex ca la carte”.

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg