Iată cum poţi să refuzi avansurile unui bărbat de care nu eşti interesată


     Insistenţa lui poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la începutfoto: shutterstock
Insistenţa lui poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la începutfoto: shutterstock

Pe internet găseşti tot felul de articole care te învaţă cum să-l cucereşti pe bărbatul pe care îl placi. Cum procedezi însă în momentul în care un bărbat insistent îţi face avansuri, iar tu sub nicio formă nu te simţi atrasă de el şi nici nu-ţi doreşti o relaţie?

Să fii o femeie în adevăratul sens al cuvântului înseamnă să știi și cum să te comporți în situații care nu-ți fac deloc plăcere, precum avansurile unui bărbat de care nu ești interesată. Pentru orice reprezentantă a sexului frumos este de dorit să-și păstreze feminitatea și eleganța în orice discuție, chiar și atunci când simte că lucrurile nu se îndreaptă în direcția în care trebuie. Când nevoia o cere, trebuie să știi cum să-ți impui punctul de vedere.

Cum să spui nu unui bărbat care nu înţelege din atitudinea ta că nu îl placi?

Ei bine, insistenţa lui poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la început. În schimb, dacă tu îl amâni sau ocoleşti răspunsul pe care îl aşteaptă cu atâta nerăbdare, nu faci decât să îl stârneşti şi mai mult, deoarece poate crede că te laşi greu cucerită. Este mai indicat să îi strici entuziasmul de la început, decât să îl enervezi sau să îl faci să se simtă frustrat mai târziu, când înţelege că nu te-a interesat nicio clipă persoana lui. O astfel de atitudine l-ar putea răni şi i-ar crea impresia că te-ai jucat cu sentimentele lui.

Aşadar, dacă nu îţi place bărbatul care îţi face avansuri, refuză-l într-un mod elegant, nu lăsa în urma ta frustrări, resentimente sau chiar ură, deoarece nu te va ajuta cu nimic, ba din contra.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg