Iată de ce este nevoie pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios


    Pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios, este necesară implementarea respectului ca stil de convieţuirefoto: shutterstock
Pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios, este necesară implementarea respectului ca stil de convieţuirefoto: shutterstock

Pentru unele femei, dorinţa de a fi respectate de către partener se pare că nu ocupă primul loc în etapa de îndrăgostire. Ceea ce contează pentru ele în determinarea de a fi cu cineva este acea cantitate de atenţie investită în preambulul relaţiei, iar unele relaţii se iniţiază pe mult mai puţin decât ceea ce ar însemna respectul. Însă, pentru a ajuta o relaţie să se dezvolte armonios, este necesară implementarea respectului ca stil de convieţuire.

Într-o relație de cuplu respectul nu este o opțiune, ci o necesitate

În baza respectului se poate construi încrederea, iar încrederea creează spațiul de siguranță de care partenerii au nevoie pentru a se putea manifesta și evolua împreună. Atunci când sunt îndrăgostite şi iubesc, ultimul lucru la care se gândesc femeile este să comunice nevoile pe care le au și mai ales să impună respect. Reprezentantele sexului frumos cred că bărbatul va înțelege de la sine ce să facă şi cum să se comporte.

Doar că lucrurile nu funcționează așa pentru toți reprezentanţii sexului puternic. Cu cât femeile sunt mai permisive, cu atât bărbații vor folosi asta în avantajul lor. Și în acel moment vor pierde și respectul față de femeie și dorința de a o cuceri. O femeie fără limite, care nu se respectă, fără verticalitate va fi întotdeauna o victimă sigură pentru abuzurile din partea bărbaților.

Femeile trebuie să impună respect încă de la începutul relaţiei

Învață să îți recunoști valoarea, principiile și limitele în fața bărbaților, încă de la începutul relației. Nu permite acțiuni, gesturi, vorbe sau atitudini cu care nu te simți confortabil în ideea că el se va prinde singur de toate astea. Nu renunța la viața ta, prietenii, pasiunile tale doar pentru că a apărut în viața ta bărbatul care îți place. Unui bărbat trebuie să îi faci loc în viața ta, nu să renunți cu totul la ea.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
cub catalin botezatu png
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire